De ce să cumperi un leagăn pentru bebeluși?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Leagănele pentru bebeluși poate că nu fac parte din lista de priorități a viitorilor sau proaspeților părinți, însă cu siguranță ele reprezintă unul din obiectele la care ar trebui să te gândești mai ales în primele luni de viață.

Balansoar-2-in-1-Infant-to-Toddler-Rainforest-Friends-Fisher-Price-41702-0

Picture 1 of 4


Cu toate că nu sunt la fel de vitale precum scutecele de unică folosință, de exemplu, că ocupă loc suplimentar, fapt care ar putea deveni un inconvenient în situația unei locuințe de mici dimensiuni, leagănele pentru bebeluși sunt totuși o opțiune care se poate dovedi salvatoare mai ales în primele 6 luni de viață ale bebelușului.

După șocul nașterii prin care trece bebe, căci pleacă dintr-un mediu cald, în care se simte în siguranță, protejat, pentru a pătrunde într-un alt univers, complet străin, el are nevoie de alinare și atenție sporită din partea părinților.

Brațele mamei sau tatăului sunt cele mai indicate, însă pe măsură ce micuțul ia în greutate devine tot mai dificil să-l ți în brațe și să-l legeni neîntrerupt. Pătuțul este prea mare și prea gol pentru a se simți în siguranță așa ca una din variantele cele mai bune constă în leagănele pentru bebeluși.
Care sunt celei trei, cele mai importante, avantaje ale leagănului pentru bebeluși?

1. Accesând site-ul nichiduta.to și intrând în categoria leagăne poți alege un model numai bun pentru tine și mai ales pentru puiul tău, care să-i asigure micuțului o poziție corect și confortabilă. Șezutul pufos, precum și legănarea fac ca bebelușul să se liniștească mai ales dacă acesta suferă de constipație, gaze sau reflux gastroesofagian.

2. Un alt argument care te poate determina să apelezi la leagăne pentru bebeluși este în primul rând pentru copilul tău. Până la trei luni acesta va tânji după pântecele tău, după acea legănare plăcută pe care o simțea de fiecare dată când tu te mișcai și după sunetele difuze pe care începe să le audă tot mai bine după la 28 de săptămâni. Ori într-un leagăn pentru bebeluși, eventual dotat cu vibrații, micuțul va dobândi acest mic confort. Totodată unele modele cu vibrații vin la pachet și cu alte accesorii, precum jucăriile de pluș menite să-i distragă atenția celui mic, făcându-l să se simtă mai bine.

3. Ultimul avantaj, care însă nu este mai lipsit de importanță decât celelalte două, se adresează părinților. Facem tot ce ne stă în putință pentru avea grijă de puii noștri, pentru a le oferi atenția de care au nevoie, din păcate, uneori avem nevoie și de o mică pauză. Astfel, legănele pentru bebeluși devin un fel de o extra pereche de mâini. Bebe se simte confortabil și plăcut în leagăn, în timp ce mami poate să-și relaxeze brațele, să calce câteva hăinuțe sau să se preocupe de o altă activitate casnică strigentă ce-i necesită prezența.
Cu toate acestea unul din cele mai importante avantaje pe care leagănele pentru bebeluși le poate oferi este fără îndoială liniștirea bebelușului atunci când suferă, când este trist, când are nevoie de alinare blândă.

Și pentru că fiecare bebe este diferit, piața de specialitate ne pune la dispoziție numeroase modele. Doar accesând site-ul nichiduta.ro și deja descoperi numeroase modele, forme și culori. Important este să-l alegi pe cel potrivit, pe cel care îți oferă posibilitatea să controlezi direcția de legănare și viteza. De asemenea, nu ar fi rău, ca, pe lângă vibrații delicate, leagănul să fie prevăzut și cu sunete joviale cărora să le reglezi volumul, sau jucării din pluș colorate.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com