Care sunt cele mai bune metode de calmare pentru colici? Soluții sigure 100%!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Colicile abdominale afectează copiii mici. Cauza nu este încă cunoscută. De aceea, părinții caută cele mai bune metode de calmare pentru colici.

coliciÎncepând cu vârsta de 3 săptămâni și până pe la trei luni de viață, bebelușii au nevoie de calmul părinților întrucât ar putea trece printr-o perioadă de colici. Și cine nu știe ce se petrece cu un bebeluș care suferă de colici abdominale? De cele mai multe ori plânge fără întrerupere, în speranța că mami sau tati vor găsi o soluție pentru a-l consola, mai exact pentru a-i atenua durerile de burtică, cele pe care cei mai mulți medici pediatri le suspectează ca fiind „vinovate” de astfel de episoade de plâns intens.

Bebelușii care plâng minim trei ore pe zi, cel puțin patru zile pe săptămână, se chircesc atunci când se află în criza de plâns, mai mult ca sigur suferă de colici. Nu se cunosc încă foarte exact cauzele lor, însă cei mai mulți medici dau vina pe imaturitatea sistemului digestiv care nu poate produce fermenții necesari digestiei. De aici și stările de rău ale bebelușului și episoadele uneori fără întrerupere de plâns ale acestuia. Vestea bună este că bebelușul va scăpa de colici după vârsta de trei luni de viață.

Deși medicii și-ar dori să găsească acele variante de tratament care să funcționeze sigur, calmând starea de plâns a bebelușului, în realitatea acest lucru nu a putut fi stabilit cu precizie. Ceea ce se știe cât mai exact este că micuțul se calmează ori de câte ori părinții și în mod special mamele apelează la trucurile de mai jos, fiind considerate metode sigure de calmare.

VEZI MAI JOS CÂTEVA METODE PENTRU CALMAREA COLICILOR BEBELUȘULUI!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *