Află cum să-ți ajuți bebelușul în caz de colici! Iată cauzele!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Colicile bebelușului sunt mereu un semn de întrebare. Știm că pe bebe îl deranjează ceva, că nu poate să doarmă, că îl doare burtica și mai ales plânge în continuu! De aceea, tare ne-am dori să aflăm ce îl supără pentru a ști cum anume să îl ajutăm.

colicile bebelusuluiCu toate acestea, colicile bebelușului au fost cercetate de numeroși medici, iar cauza lor nu a fost determinată cu exactitate nici până astăzi. Unii specialiști spun că de vină ar fi gazele abdominale, altele consideră că e de vină refluxul gastroesofagian, însă nimic nu se cunoaște foarte exact.

De regulă, ori de câte ori bebelușul plânge fără încetare, considerăm că are colici. De aceea, majoritatea părinților care nu își pot consola bebelușii apelează la medicii specialiști în vederea găsirii unei soluții pentru calmarea acestor crampe abdominale.

Colicile bebelușului se identifică cu crampe abdominale, ce apar de obicei începând cu săptămâna a treia de viață și pot avea o durată de până la șase luni. Unii părinți observă atent stările bebelușului și pot spune că aceste episoade de colici abdominale durează circa 15 minute de plâns necontrolat. De obicei, în prima perioadă a colicilor plânsul bebelușilor nu apare în fiecare zi, însă, odată cu trecerea timpului, de obicei între luna a patra și a șasea de viață bebelușii plâng continuu, tare, se înroșesc, iar abdomenul lor se întărește, ducându-și în dreptul pieptului piciorușele și mâinile.

VEZI AICI CAUZELE COLICILOR PENTRU A ȘTI CUM SĂ ÎL AJUTAȚI!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *