Cât de convenabil este pătuțul din lemn masiv?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când nou-născutul intră în casa lui pentru prima dată este, cu siguranță, un moment de neuitat. Până la urmă, este timpul ca, după nouă luni de sarcină  și după stresul nașterii, să începi să ai grijă de micul pui de om. Toate mămicile doresc ca trecerea de la pântec la noua casă să fie cât mai confortabilă pentru bebeluș și cât mai puțin copleșitoare pentru părinți. Tocmai aici intervine alegerea pătuțului potrivit pentru micuț.

Când camera bebelușului este în curs de amenajare, atunci e momentul potrivit să te gândești și la ce pătuț ți-ai dori pentru bebelușul tău. Poate vrei un pat confortabil cu zeci de funcții, poate îți dorești un pătuț clasic cu baldachin sau poate îți plac modelele mai moderne. Un pătuț din lemn masiv este, desigur, o opțiune minunată. Realizat din materiale de foarte bună calitate, durabil, rezistent și practic, un pătuț din lemn masiv încântă prin numeroase avantaje. Atunci când vrei să achiziționezi un pătuț din lemn masiv, trebuie să fii atentă la materialele din care este construit, la cât de solid este, dacă este prevăzut cu accesorii, precum carusel, jucării, sertare, inserții de materiale și, mai ales, dacă este sigur pentru sănătatea copilului tău.

Găsești nenumărate modele de pătuțuri din lemn masiv pe www.nichiduta.ro. Poți opta pentru seturi formate din pătuț și saltea, pentru un pătuț cu sertare și sistem de legănare, pentru modele de pat cu laterala culisantă, pentru cele cu roți sau tip balansoar ori pentru un pătuț multifuncțional sau transformabil. Este grozav că poți găsi atâtea modele de pătuțuri realizate din lemn masiv într-un singur magazin online. Unul dintre cele mai populare modele de pătuț este pătuțul cu sertar și sistem de legănare. Vei observa că sertarul este suficient de încăpător, așa că poți depozita acolo jucării, scutece sau haine, iar funcțiile pe care le îndeplinește, anume legăn și fix, îți vor fi de mare ajutor. Acest model de pătuț este realizat, în cea mai mare parte, din fag, este vopsit cu lac ecologic pe bază de apă, iar grilajul realizat din lamele este foarte sigur pentru copil și permite, în același timp, aeresirea saltelei. De asemenea, pătuțul deține un suport pentru saltea foarte solid, are margini rotunjite pentru ca cel mic să nu se accidenteze și este ușor de montat și de întreținut.

Dacă te încântă seturile formate din pătuț și saltea, află că pătuțul din lemn masiv este fabricat, respectând standarde înalte de calitate, iar salteaua deține, la rândul său, numeroase caracteristici. În primul rând, este testată dermatologic, este confecționată din materialele non-toxice și antialergice care nu permit dezvoltarea acarienilor, nu rețin praful și nu mențin umezeala. Adesea, saltelele pentru bebeluși sunt realizate și din nucă de cocos, tocmai pentru că fibrele de cocos asigură circularea aerului și nu permit încălzirea excesivă a corpului. Saltelele care vin în set cu patuțul din lemn masiv au dimensiuni corespunzătoare și promovează postura sănătoasă a bebelușului, în special în timpul somnului.

Patul multifuncțional este un alt model foarte popular și impresionează prin abilitatea sa de a se transforma într-un pat numai bun pentru juniori sau într-o canapea foarte confortabilă.

În cele din urmă, pătuțurile din lemn masiv vin într-o gamă variată de culori, de la alb, negru, natur, wenghe și până la variațiuni și combinații de culori și materiale. Pentru o amenajare curată și proaspătă, un pătuț din lemn masiv alb convertibil este o alegere clasică, în timp ce un pătuț cu finisaj din lemn natur este o alegere tradițională. Pătuțurile pentru copii din lemn masiv negre sau wenghe sunt deosebit de elegante și moderne.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *