5 trucuri pentru a arăta impecabil la botezul bebelușului tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Botezul bebelușului tău reprezintă unul dintre cele mai așteptate evenimente ale vieții tale. Mai mult ca sigur încă de când erai însărcinată te-ai gândit la cum anume se va desfășura totul, cum vei arăta cu puiul tău în brațe și mai ales cum va arăta petrecerea de botez.

Într-adevăr, botezul bebelușului tău este un eveniment la care trebuie să strălucești de-a dreptul, iar imaginile care vor fi surprinse în fotografii vor trebui să spună chiar acest lucru, ori de câte ori le vei privi.

Și pentru a arăta impecabil la botezul bebelușului tău, iată mai jos 5 trucuri de care să ții cont:

1. Ținuta ta trebuie să fie una de 5 stele – acest lucru este esențial pentru a arăta perfect la acest eveniment. De aceea, trebuie să alegi o ținută care să se potrivească siluetei tale și mai mult ca sigur o vei găsi pe cea mai potrivită. Nu alege o rochie extraordinar de extravagantă decât atunci când petrecerea de botez o planifici seara târziu. Dacă petrecerea începe mai devreme, imediat după biserică, atunci ai putea avea în vedere o rochie elegantă, dar nu extrem de sofisticată. Este bine să faci aceste alegeri după nașterea bebelușului tău, cât mai aproape de data evenimentului pentru ca până atunci să reușești să pierzi anumite kilograme acumulate în timpul sarcinii. Cu siguranță vei reuși. De asemenea, dacă alăptezi bebelușul încearcă să alegi un model care să îți permită să faci acest lucru.

2. Machiajul trebuie să fie impecabil – ai putea alege aceste produse de la Benefit Cosmetics care vor da un contur frumos tenului tău și care sunt și foarte rezistente, fiind de cea mai bună calitate. Și dacă vrei să observi și alte produse de machiaj de bună calitate, intră aici și vezi produsele, încântându-te astfel prin calitate. Aceste variante sunt potrivite dacă alegi să te machiezi singură, acest lucru fiind valabil doar dacă ai puțină îndemânare, însă dacă nu, ai putea apela și la un make up artist care să te ajute să ai un look de invidiat în această seară specială.

3. O coafură modernă este secretul unei apariții frumoase! Cere ajutorul unui hair stylist și mai mult ca sigur coafura ta va fi una cât se poate de reușită. Programează-te din timp la salon și găsește o coafură care să îți placă, tinerească și modernă și care să îți pună în valoare chipul. Dacă nu ai găsit nimic care să te inspire, cere sfatul hair stylistului și mai mult ca sigur vei găsi soluția cea mai bună. Poți opta pentru păr strâns, bucle sau pentru o împletitură, acestea fiind coafuri mereu în tendințe.

4. Asortează-te cu bebelușul, mai ales dacă este fetiță. Ai putea alege o rochiță pentru fetița ta asemănătoare cu cea a ta sau ai putea opta pentru o ținută tradițională și pentru tine și pentru cea mică. Mai mult ca sigur veți ieși destul de mult în evidență.

5. Bijuteriile , obligatoriu purtate cu atenție! Dacă optezi pentru o pereche de cercei mai mari, atunci nu îți mai așeza la gât și un lănțișor și invers. Alege bijuterii simple și de efect, eventual un inel încrustat cu piese prețioase și mai mult ca sigur ținuta ta va fi admirată de cei ce vor participa la acest eveniment important din viața ta.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *