Restaurant de botez în sectorul 4

Primul eveniment de mare anvergura din viața micuțului tău, ziua în care se prezintă tuturor cunoscuților, botezul, este ceva ce trebuie să fie perfect. Este genul de eveniment care se petrece o dată-n viață și pe care nu ți-ai dori să-l ratezi pentru nimic în lume. De aceea, un pas important care trebuie făcut pentru ca această zi să fie una perfectă, este găsirea unei locații potrivite pentru petrecerea de după creștinarea micuțului dumneavoastră.

Restaurant nunta sector 4 Polyn Royal (25)Unul dintre cele mai apreciate restaurante unde se găzduiesc astfel de momente este Restaurantul Polyn Royal din sectorul 4, situat în cartierul Berceni, sectorul 4, pe strada Lt. Vasile Păiuş, numărul 6.

Eleganţa şi rafinamentul locaţiei vă fermeca din prima clipă, iar profesionalismul personalului şi calitatea preparatelor va fi un plus în luarea deciziei de a alege acest restaurant pentru a găzdui botezul copilului.

Restaurantul Polyn Royal vine cu trei mari saloane special destinate evenimentelor de acest gen, fiind unele elegante, amenajate cu multă clasă, învăluite într-o atmosferă caldă, luminoasă şi primitoare, specifică unei petreceri de botez. Cele trei saloane pe care restaurantul le pune la dispoziţia clienţilor, destinate evenimentelor sunt: Salonul Deluxe – amenajat în stil clasic, având o capacitate de 150 de locuri; Salonul Royal – un salon elegant, cu o capacitate de 90 de locuri și Salonul Magic – amenajat în stil clasic, cu o capacitate de 80 de locuri.

Clienţii au posibilitatea de a-şi alege culoarea în care va fi decorat salonul unde se va petrece fericitul eveniment. Restaurantul pune la dispoziţia acestora o paletă largă de culori: vişiniu, vernil, auriu, roşu, portocaliu, albastru şi mov.

Aranjarea salonului şi aranjamentele ce îl vor împodobi vor fi un cadou pe care reprezentanţii restaurantului îl oferă clienţilor care decid să beneficieze de serviciile ireproşabile ale locaţiei. Acestora nu li se va percepe nicio taxă pentru serviciile de aranjare a salonului, fiind „din partea casei”. Acesta este unul din multele avantaje pe care le oferă Restaurantul Polyn Royal celor ce aleg să-şi serbeze în această locaţie evenimentele fericite din viaţa lor. Tot la capitolul avantaje se numără şi faptul că restaurantul nu percepe taxă de sală.

Saloanele sunt prevăzute cu ring de dans, pardoseală mochetată, aer condiţionat şi ventilaţie, sistem de sonorizare. Mesele sunt rotunde şi vor fi amenajate ţinându-se cont şi de preferinţele clienţilor. Aceştia trebuie la dispoziţia personalului schema exactă cu aşezarea locurilor invitaţilor la mese, vor aduce în timp util mărturiile ce vor fi pregătite pentru fiecare invitat şi vor colabora permanent cu reprezentanţii restaurantului pentru ca rezultatul final să fie unul pe măsura importanţei evenimentului şi a aşteptărilor.

Un alt aspect important îl reprezintă meniul care, în cazul restaurantului Polyn Royal, destinat petrecerilor de botez este unul variat şi acoperă o gamă largă de preferinţe culinare. De asemenea, la acest restaurant, clientului i se oferă posibilitatea de a face modificări în meniu, de comun acord cu personalul specializat, în limita în care acestea pot fi onorate. De asemenea, clientul poate aduce propria băutură ce urmează a fi servită invitaţilor. Şampania, alunele şi sărăţelele nu vor fi luate în calcul pe nota de plată, fiind tot cadou din partea restaurantului.

Eleganţa şi nobleţea locului, calitatea serviciilor, preţurile avantajoase, conferă valoare şi stil restaurantului.

Pentru realizarea de evenimente speciale, restaurantele vin în întâmpinarea clienţilor cu oferte de formaţii muzicale şi DJ, dar clientul poate veni cu propria formaţie care se va ocupa de buna dispoziţie a invitaţilor.

Dacă alegeți ca petrecerea de botez a micuțului dumneavoastră să aibă loc la Restaurantul Polyn Royal, veți avea parte și de „camera bebeluşului”. Părinţii vor fi eliberaţi astfel de teama că micuţul va fi expus prea mult timp zgomotului şi aglomeraţiei. Saloanele oferă posibilitatea celui mic de a se odihni, de a-şi bea lăpticul în linişte.

La Restaurantul Polyn Royal, colaborarea permanentă dintre client şi reprezentanţii restaurantului stau la baza reuşitei petrecerii ce urmează a fi organizată. Pe lângă un personal de calitate, pe lângă meniul minuţios realizat şi eleganţa saloanelor, restaurantul pune la dispoziţia clienţilor săi o parcare păzită, garderobă, loc special destinat fumătorilor, reţea wireless şi televizoare.

După ce sunt parcurse toate aceste informaţii şi după ce este vizionat restaurantul, va fi uşor a lua decizia finală. Este cu siguranţă un loc potrivit pentru petrecerea de botez a copilului dumneavoastră.

Rafinamentul şi eleganţa locului, profesionalismul angajaţilor, respectul cu care sunt trataţi clienţii şi dorinţele acestora, constituie un avantaj în alegerea acestei locaţii. Personalul se va asigura că totul se va desfăşura conform planurilor dumneavoastră, iar botezul bebelușului dumneavoastră va fi un moment de bucurie şi mulţumire. Toți invitații vor petrece o seară de neuitat într-o atmosferă caldă, plăcută şi elegantă.

De asemenea, demn de menționat este și faptul că saloanele pentru evenimente situate în cartierul Berceni din Bucuresti funcţionează conform normelor impuse de lege, deţin toate avizele de funcţionare şi au ca prim scop servirea ireproşabilă a clientului. Majoritatea sunt prevăzute cu parcare, garderobă şi sisteme de ventilaţii. Dotarea cu sistem wireless, televizoare şi aer condiţionat este aproape nelipsită.

Acum, dacă v-am convins să organizaţi petrecerea de botez a micuţului dumneavoastră în cadrul restaurantului Polyn Royal, vă garantăm că veți avea o petrecere de vis pe care să nu o veți prea curând.


Lasă un Comentariu...

*