Mărturii botez

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Cele mai frumoase mărturii botez vor fi alese pentru prima petrecere a puiului tău, în semn de mulțumire că oaspeții v-au fost alături într-un astfel de moment important.

marturii botez (8)

Picture 9 of 10

Botezul copilului este cel mai important eveniment al familiei, fiind așteptat cu mare nerăbdare atât de cei invitați, cât mai ales de părinți și cei apropiați micuțului. Cu toate că atunci când avem în vedere termenul de „botez” ar trebui să ne gândim în primul rând la momentul încreștinării copilului și legătura ce se va crea între acesta și Dumnezeu, în realitate noi, adulții, gândim mult dincolo de acest aspect și integrăm petrecerea în cadrul aceluiași eveniment. Se cunoaște deja că petrecerea de botez este un moment care marchează fericirea încreștinării copilului, având rolul de a chema laolaltă toți apropiații familiei, celebrând în cinstea evenimentului. Iar părinții vor ca totul să se petreacă ca la carte, așa că aleg cel mai frumos spațiu, cel mai bun meniu, desert pe placul celor invitați și se ocupă de organizarea unor momente artistice deosebite în așa fel încât toată lumea să se simtă bine. La finele petrecerii, invitații vor primi mărturii botez, o modalitate practică prin care părinții le mulțumesc tuturor pentru participare, dar și pentru că le-au fost alături într-un astfel de moment.

În pană de idei, părinților le vor fi întotdeauna binevenite sugestii noi pentru confecționarea unor mărturii botez deosebite sau în tonul petrecerii. Fiind un eveniment în care eroul principal este un prichindel de numai câteva luni, desigur nu ar trebui să ne gândim la niște mărturii botez prea oficiale, ci ar trebui să se încadreze pe bunul gust al invitaților, dar și al prichindelului, tocmai încreștinat.

Suzete, biberoane, borcănele cu miere, turtă dulce frumos împachetată, dar și ramele foto sunt câteva dintre cele mai practice mărturii botez, create pentru ca astfel de evenimente să iasă ca la carte.

Numărul mare al ofertelor din magazine, dar și varietatea modelelor te vor pune în mare încurcătură.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea celor mai frumoase mărturii botez:

  • Încearcă să înlocuiești stilul clasic cu tema petrecerii la care te găsești! Mărturiile clasice sunt de cele mai multe ori potrivite pentru momentul nunții, atunci când vorbim de o cu totul și cu totul altă atmosferă. Atunci, de jur împrejurul tău se află adulți, în schimb la botez mai sunt și prichindei.
  • Alege întotdeauna mărturii pe care invitatul să le poată așeza undeva sau să le refolosească! Oferindu-i o ramă foto cu poza bebelușului tău în interiorul său, cu siguranță invitatul o va așeza pe rafturile mobilierului, privind-o din când în când și aducându-și aminte de momentele frumoase petrecute alături de tine. În acest mod, efortul tău va fi mult apreciat de invitați.
  • Încearcă mărturii hand made sau personalizate! Orice obiect fabricat manual sau cele personalizate sunt mult mai îndrăgite întrucât exprimă sentimente, gânduri, impresii. Atunci când le confecționezi vei crea ceva cu totul special, vor fi mărturii botez împrospătate cu multe sentimente frumoase!
  • Alege mărturii de calitate! Este bine ca mărturia să reziste mai mult în timp. Așa că nu gândi ca mărturia să reziste doar până la finele petrecerii, ci ai în vedere ca prin micul cadou pe care îl dai la plecare invitaților să le oferi produse de care ei să își poată aminti multă vreme de aici înainte.

Indiferent cum, urmând sfaturile de mai sus, vei fi pe placul invitaților tăi! Aceștia vor aprecia cele oferite și vor gândi întotdeauna frumos la adresa petrecerii organizate de tine!

Și pentru a-ți da câteva idei, am făcut pentru tine o galerie cu cele mai frumoase mărturii botez.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *