Ce să cumperi pentru ziua botezului

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Sfânta taină a botezului reprezintă unul dintre cei mai importanți pași din viața fiecăruia. Este inițierea în creștinătate și în lume a nou-născutului încă din cele mai vechi timpuri. Ziua botezului înseamnă pentru fiecare dintre noi ceva diferit: pentru mămică înseamnă o zi plină de fericire, recunoștință și pace, iar pentru nășică reprezintă multe emoții, generozitate și însușirea spiritului ocrotitor asupra băiețelului sau a fetiței.

Este ceva normal ca obiceiurile și tradițiile să joace un rol foarte important la botez. Acestea dictează atât programul evenimentului, cât și componentele necesare în ziua cea mare: zona din țară unde are loc botezul contează foarte mult, întrucât au loc schimbări substanțiale asupra pieselor de botez (de exemplu, în Hațeg nu este nevoie de piese de trusou considerate obligatorii în restul României).

Fiind un eveniment atât de important, ai nevoie de un magazin de articole de botez care se bazează pe seriozitate, rapiditate și dragoste pentru tot ceea ce creează în atelier. Atelierele Andini intră în această categorie, fiind unul dintre cele mai mari magazine online din România specializat în acest domeniu; cu peste 3920 de comenzi din 22 de țări, Atelierele Andini au demonstrat de-a lungul timpului că botezul devine special cu ajutorul unor articole superbe, create după nevoile clientului. Acoperim toate piesele necesare la botez, de la hăinuțe la trusouri, lumânări, cutii de dar, mărturii, păturici și multe altele. Am anticipat nevoile clienților și avem disponibile articole de botez moderne, tematice, clasice sau chiar tradiționale, pentru un botez în dulcele stil românesc. Oricare ar fi tematica botezului tău, vei găsi un partener de încredere în Atelierele Andini.

Pentru ca ziua botezului să nu te prindă nepregătită am realizat acest articol, care îți va fi cu siguranță de ajutor. Fie că ești în postura de mămică sau nășică, responsabilitățile se împart și se negociază cu brio între prieteni atât de buni. Ne-am rezumat la piesele de botez obligatorii, dar și la cele opționale, care vor adăuga o notă specială fericitului eveniment. Iată ce trebuie să cumperi pentru un botez cu adevărat minunat:

Trusoul de botez: este o piesă obligatorie în ziua evenimentului, întrucât slujba nu poate avea loc fără acesta. Este compus din prosopul de bebeluș (opțional cu capișon), pânză de mir, sticluță de mir, fașă, prosopul preotului și săpun. Cumpărarea acestuia cade în responsabilitatea nașei însă, pentru a evita situațiile neplăcute recomandăm ca nașa și mămica să decidă împreună modelul și culoarea trusoului. Cu o selecție de peste 180 de trusouri botez elegante, Atelierele Andini îți pun la dispoziție o gamă largă de modele superbe: cu îngerași, fluturași, trandafiri, albinuțe, buburuze sau ursuleți, botezul tău este asigurat. Sunt doar câteva dintre modelele disponibile pe site, iar cu atâtea opțiuni sigur vei găsi ceva pe placul tău.

Hăinuțele de botez: sunt la rândul lor obligatorii în fericita zi a creștinării, iar pentru o impresie de neuitat poți opta pentru costumașe sau rochițe fantastice, așa cum doar la Atelierele Andini vei găsi. Ai nevoie de 2 seturi de hăinuțe botez: unul pentru intrarea în biserică și unul pentru momentul în care veți ieși, iar bebelușul va fi proaspăt creștinat. Și aici selecția este foarte bogată, cu peste 340 de modele la dispoziție. Băiețelul tău se poate transforma ca prin minune într-un prințișor stilat sau un marinar neînfricat, ori asemenea unui mândru flăcău din Ardeal. Dacă este vorba de botezul unei fetițe, atunci îi va fi foarte ușor să intre în pielea unei prințese delicate, a unei contese sau chiar să se preschimbe într-o albinuță sau o buburuză. Hăinuțele sunt realizate din piese multiple pentru anotimpul friguros sau în seturi mai restrânse pentru perioada verii, când căldura se poate dovedi deranjantă.

Lumânarea de botez: ultima piesă obligatorie în ziua creștinării bebelușului, lumânarea poate fi decorată în fel și chip pentru ca botezul să fie cu atât mai special. Fie că plănuiești un botez tradițional, elegant sau tematic, lumânările de la Atelierele Andini vor face impresie în ziua botezului. Poți alege din modelele cu albinuțe, Mickey sau Minnie Mouse, trifoi cu 4 foi, stele de mare, îngerași sau ursuleți, care se vor asorta perfect cu restul articolelor de botez. Poate cea mai bună parte este că la Atelierele Andini vei găsi seturi de botez complete, cu articole care se asortează la perfecție: astfel, invitații vor aprecia grija acordată micilor detalii și asupra întregului eveniment ca atare.

Mărturiile: sunt micile obiecte pe care le oferi în dar invitaților de la petrecere. Sunt menite să țină vie amintirea botezului și pot lua diferite forme, cum ar fi iconițe, decorațiuni personalizate, borcănele cu miere, batonașe de scorțișoară, săculeți cu bomboane și multe alte tipuri de obiecte. Suntem siguri că vei dori ca numele bebelușului și data botezului să apară aici, așa că le putem personaliza cu cel mai mare drag.

Caietul de impresii: este instrumentul perfect pentru a lua pulsul atmosferei la petrecere. Îți poți ruga rudele și prietenii să aștearnă pe hârtie gândurile, emoțiile și mesajele de bine adresate bebelușului, care peste ani și ani va citi cu drag cuvintele invitaților. Este un articol opțional, însă unul care este din ce în ce mai căutat de către mămici – îl recomandăm și noi la toate botezurile!

Produsele comandate de la Atelierele Andini pot fi livrate atât în România, cât și în afara țării. Articolele de botez sunt împachetate cu grijă pentru a ajunge cu bine la destinație, oricât de îndepărtată ar fi ea. Luând parte la mii și mii de botezuri, anticipăm cererile clienților și îi asistăm pentru a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește tematica evenimentului. Comenzile pot fi plasate online, telefonic la 0765 600 700, pe mail sau Whatsapp – oricum este mai ușor utilizatorului, întrucât suntem foarte flexibili. Acesta este cuvântul de bază care descrie perfect Atelierele Andini, flexibilitatea: tratăm dorința clientului ca pe o misiune care trebuie îndeplinită, iar până acum ne-am îndeplinit promisiunea de fiecare dată.

Așteptăm și comanda ta la Atelierele Andini cu cel mai mare drag, unde visele frumoase prin rădăcini în realitate!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *