Aranjamente botez – alege ce e mai frumos pentru micuțul tău!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Chiar dacă botezul este un eveniment pe care cel mic nu și-l va aminti, părinții fac tot posibilul să fie perfect. De la invitații, muzică sau aranjamente botez, prima petrecere din viața bebelușului tău trebuie să fie un succes. Mai ales în epoca tehnologiei, când toată lumea face poze și filmează, iar cel mic va retrăi petrecere, peste ani, prin intermediul acestora.

 

aranjamente botez.jpg
De la o astfel de petrecere există multe așteptări. Dacă la capitolul îmbrăcăminte, lumea e mai indulgentă, la organizare, masă sau locație totul stă diferit. Modul cum se desfășoară petrecerea nu este singura grijă, căci la asta se mai adaugă și alegerea celor mai frumoase aranjamente de botez.

Categoria de aranjamente botez este una vastă, însă să nu uităm că trebuie să ții cont atât de partea estetică, cât și de cea tematică. Majoritatea părinților aleg stilul clasic, fiind cel mai „sigur”. Aici se includ aranjamentele florale, baloanele sau lumânările. Atunci când alegeți florile aveți grijă la mirosul acestora. Nu vreți ca mirosul lor puternic, spre exemplu la crini, să deranjeze invitații.

Sunt multe cupluri care consideră nepotrivite astfel de aranjamente de botez formate din flori, mai ales dacă au un băiețel. Noi vă spunem că, prin alegerea potrivită, florile sunt frumoase indiferent de genul bebelușului. Puteți să vă inspirați puțin din pozele de pe internet sau chiar să apelați la un profesionist în acest domeniu, astfel știți că nu veți da greș.

Lumânările sunt alegerile potrivite pentru cuplurile care își doresc un botez clasic sau vintage. Lumânări albe, colorate, lungi sau groase – atâta timp cât sunt asortate cu scaunele și fețele de masă, ele sunt perfecte.

Chiar dacă mulți refuză să folosească lumânări la astfel de evenimente din pricina unor eventuale incendii, atâta tip cât acestea sunt așezate corespunzător, nu vor exista pericole. Aranjați-le în așa fel încât să nu fie lipite una de alta. În cel mai bun caz, plasați-le într-un bol de sticlă sau ceramică. Vor arăta frumos și vă veți asigura că sunt în siguranță pe tot parcursul botezului.

În orice caz, opțiunile sunt cu mult mai diverse, mai ales când piața de specialitate ne oferă atât de multe variante. Baloanele sunt și ele potrivite ca aranjamente de botez, mai ales că fac parte dintr-o categorie neutră, ceea ce impune o anumită separare între stilul de fetițe și cel pentru băieței.

Indiferent, baloanele sunt alegerile cele mai populare atunci când vine vorba de decorarea sălii. Puteți opta pentru un aranjament de baloane în formă de suzetă, atât de reprezentativ pentru petrecerea de botez. Puteți chiar să angajați profesioniști care pe tot parcursul serii pot anima copiii cu fel și fel de figurine realizate din baloane. Sau poate fi celebra arcadă din baloane, care întâmpină oaspeții încă de la intrarea în sală.

Mai mult decât atât, aranjamentele de botez și conturarea cadrului în care se desfășoară totul ar putea fi despre o combinație de stiluri, care să cuprindă aranjamente atât cu baloane, cât și cu flori.

Cert e că nu dai greș atunci când alegi baloane pentru cel mai important eveniment din viața bebelușului tău.

Se ajunge la concluzia că totul este o chestiune de gusturi, dar și de buget. Căci, în încercarea de a menține pe linia de plutire suma pe care o aloci acestui eveniment, aranjamentele de botez au și ele de suferit. Însă, cum spuneam și mai sus, piața de specialitate ne oferă atât de multe variante încât poți alege aranjamente botez simple și de bun gust, care să nu depășească bugetul calculat de la început.

Oricum, când vine vorba de aranjamente în baloane, prețul este unul accesibil. Ele nu se sparg atât de ușor, sunt de o calitate bună, în diverse forme și culori, cât să se potrivească cu restul decorului și cu întregul concept al evenimentului. Poți alege, spre exemplu, varianta de personalizare a baloanelor, cu numele celui mic sau cu expresii de genul „it’s a boy/girl”.

Orice stil ați alege pentru acest eveniment, el trebuie marcat așa cum se cuvinte. Așadar, orice aranjamente de botez veți alege, nu uitați de restul petrecerii. El este un eveniment unic pentru copilul dumneavoastră, iar distracția trebuie să fie pe primul loc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *