5 idei pentru o petrecere de botez reușită

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Venirea pe lume a bebelușului este un motiv de mare bucurie pentru părinți, dar și pentru persoanele apropiate acestuia, de la bunici și până la rude mai îndepărtate. Încă de la venirea acasă de la maternitate, bebelușul este primit cu multă dragoste de către familie, fiindu-i dăruite multe lucruri de care ar avea nevoie.

Cu toate acestea, nașterea sa este serbată cu mare bucurie de către părinți și cei apropiați cu ocazia petrecerii de botez. Este prima sa petrecere, la care vor participa atât copii, dar și foarte mulți adulți. În cinstea sa, invitații vor participa la acest eveniment aniversar, cu multă plăcere, fiindu-le alături părinților în noua lor viață alături de bebe. Și pentru ca petrecerea de botez să fie una reușită este nevoie ca totul să fie atent planificat de către părinți, astfel încât să nu lipsească nimic din ceea ce ar avea nevoie invitații. Iată mai jos 5 idei pentru o petrecere de botez reușită:

1. Gândiți-vă la un meniu sofisticat 

Fiecare invitat are nevoie de o atenție deosebită, iar acest lucru se remarcă de la primirea în sala de petrecere și până la organizarea meniului și a băuturilor. Este bine să ai în vedere un meniu pe gustul tuturor, ținând cont de preferințele fiecărei persoane, dar și de participarea copiilor. De la alegerea aperitivului și până la friptură sau garnituri, totul trebuie să fie foarte atent realizat. Nici la capitolul băuturi nu trebuie să fii indiferent. Ai putea alege acest mojito sau ai putea așeza pe masă băuturi mai fine. Servirea coniacului se va face obligatoriu înainte de masă, așa că ai putea să încerci să lași deoparte băuturile tradiționale și să le înlocuiești cu unele mult sofisticate.

2. Alege sala de petrecere cu grijă!

Este bine să ții cont și de acest aspect. Ar trebui ca sala de petrecere să se afle situată cât mai aproape de casă, astfel încât să poți ajunge repede cu bebelușul acasă pentru a-l adormi și pentru al-l alăpta sau schimba. De asemenea, alegerea sălii de petrecere trebuie să se facă ținând cont de capacitatea acesteia, dar și de numărul de invitați care vor participa. Alege o sală încăpătoare, în care să poată fi primiți toți invitații sau o sală mai mică, dacă nu ai un număr mare de invitați.

3. Gândește-te la decorarea sălii de petrecere!

Este posibil ca sala de petrecere să fie decorată de către cel care deține spațiul, însă dacă nu te mulțumește prea tare modul în care va face decorațiunile ai putea să te ocupi personal sau ai putea cere sprijinul unei firme care se ocupă cu acest aspect. Este foarte important ca sala de eveniment să fie organizată exact cum îți dorești și să aibă acele decorațiuni frumoase care se pot transforma în amintiri de neuitat pentru tine și bebeluș.

4. Fă un program de petrecere!

Nu ezita să faci acest lucru. Este bine să ai în vedere un program de petrecere. Trebuie să știi când este momentul în care se va servi masa, ce melodii se vor cânta în deschiderea evenimentului, când vor veni ursitoarele, când se va tăia tortul și când se va termina totul. În cazul în care vei acorda atenție acestor aspecte, mai mult ca sigur petrecerea de botez va fi una reușită.

Nu uita de tema evenimentului, aceasta trebuie să fie respectată cu multă atenție!

5. Ai în vedere alegerea unor invitați speciali!

Nu uita de ursitoare, acestea sunt personajele cele mai așteptate la petrecerile de botez de astăzi. Ar trebui să discuți cu ursitoarele cu ceva vreme înainte, astfel încât să poată face programul pe care ți-l dorești cel mai mult.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *