5 idei de cadouri potrivite pentru un botez de fetiță sau de băiețel

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă tocmai ce ai planificat pe listă o petrecere de botez la cineva apropiat, trebuie să cunoști că pe lângă suma de bani pe care o oferi celui mic la petrecerea de la restaurant, ar trebui să alegi un cadou spre a fi dăruit bebelușului abia încreștinat.

botezTe întrebi probabil care sunt cele mai potrivite cadouri pentru botez, așa încât să nu dai greș, iar obiectul ales să fie apreciat de cei doi părinți și mai ales să devină o amintire pe care bebelușul să o poată despacheta și peste ani, amintindu-și astfel de acest prim eveniment important din viața sa.

Deși lista cadourilor de botez, pe care o poți regăsi aici, este destul de lungă, ai putea totuși să te concentrezi doar la câteva obiecte pe care să le oferi bebelușului, fie băiat, fie fetiță.

Iată mai jos 5 idei de cadouri potrivite pentru un botez de fetiță sau de băiețel:

1. Hăinuțe personalizate, ce contin o cusătură personalizată, asemenea celor ce pot fi regăsite pe produse precum sunt acestea, pot fi o idee de cadou perfectă și foarte apreciată de părinți. Aceste hăinuțe ar putea avea încrustată o cusătură cu un anumit mesaj, lucru ce îi va aminti celui mic de aceste momente. De cele mai multe ori, astfel de hăinuțe sunt păstrate de părinți și dăruite copilului mai târziu, amintindu-i de botezul său.

2. Bijuteriile – pot fi o idee de cadou potrivită atât pentru fetițe, cât și pentru băiat. Ai putea alege să îi dăruiești unei fetițe un lănțișor sau o brățară fină sau un pandantiv. Băiatului ai putea să îi oferi o brățară pe care să o poarte în perioada imediat următoare sau un set haios de butoni, potriviți cu costumul său de botez.

3. Cadourile handmade sunt o idee din ce în ce mai apreciată și folosită pentru un eveniment deosebit, precum este botezul. Fie că vei alege să croșetezi chiar tu o pereche de botoșei, fie vei opta pentru un pulover sau pentru o rochiță sau căciulă, acest tip de cadou poate fi considerat unul cu totul special. De asemenea, dacă nu ai talent, ai putea opta să cumperi unul de acest gen, ba mai mult ai putea găsi chiar și o păturică lucrată în care să fie înfășat și purtat în ziua botezului său. Alege întotdeauna o culoare atrăgătoare și ar fi bine să te desprinzi de variantele clasice de roz sau bleu.

4. Jucării – orice bebeluș iubește jucăriile, așa că, de ce nu… O jucărie va fi considerată întotdeauna un cadou potrivit pentru botez, așa că vei avea de unde să alegi. Unei fetițe ai putea să îi oferi o păpușă, iar unui băiat ai putea să îi dăruiești o mașinuță. De asemenea, ai putea opta și pentru jucării potrivite vârstei, pe care să le poată folosi în perioada imediat următoare.

5. Lenjerie de pat brodată – ți-ai imaginat vreodată cum ar arăta pătuțul bebelușului cu o lenjerie voioasă, personalizată, cu câteva indicii scrise pe ea, pe pernă sau pe cearceaful de pe plăpumioară? Ai putea alege să îi scrii micuțului numele său pe aceasta, alături de un mesaj drag și mai mult ca sigur vei identifica în acest fel cadoul perfect.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *