4 idei pentru o petrecere de botez reușită

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Un bebeluș nu are cum să nu fie un motiv de mare bucurie pentru proaspeții părinți. De aceea, încă de la venirea sa pe lume sau chiar înainte de marea întâlnire, părinții îi plănuiesc cu atenție prima sa petrecere – cea de botez.

Își doresc ca totul să fie organizat perfect, fiecare invitat să se simtă cu adevărat special și cu toții să petreacă în cinstea bebelușului. Aproape că nu există părinte care să nu se gândească îndeaproape la organizarea petrecerii de botez, fiecare punându-și în valoare imaginația și ideile și creând astfel ceva cu adevărat unic, fără de cusur.

Și dacă bebelușul tău tocmai ce a venit pe lume, iată mai jos 5 idei pentru o petrecere de botez reușită:

1. Alege restaurantul în funcție de nevoile tale și numărul de invitați! Acesta este un prim aspect și poate unul dintre cele mai importante atunci când organizezi petrecerea de botez. În funcție de numărul de invitați vei alege dimensiunea sălii. Dacă mulți sunt cei ce își doresc să îl cunoască pe bebelușul tău, atunci ai putea opta pentru o sală cu o capacitate mai mare, iar dacă nu ai multe confirmări atunci ai putea alege o sală de dimensiuni mai mici. De asemenea, la alegerea restaurantului trebuie să ții cont și de amplasamentul acestuia, de designul sălii și de recenziile venite din partea altor clienți.

2. Meniul, un alt aspect important! Într-adevăr, meniul este un alt aspect de care trebuie să ții cont și pe care să îl alegi cu grijă. De la alegerea aperitivului și până la alegerea băuturilor, totul trebuie să fie ales cu multă grijă. Concentrează-te încă de acasă asupra felurilor de mâncare care trebuie să se regăsească pe masa invitaților tăi. Aperitiv sofisticat sau tradițional, sarmale și pește, dar și o friptură cu cea mai bună garnitură, iată câteva aspecte pe care trebuie să le urmărești cu atenție. Și atunci când vine vorba de băuturi, trebuie să le alegi cu grijă. Dacă nu știi ești un degustător de vinuri cu experiență, de această dată trebuie să ceri cele mai bune păreri sau să încerci să afli câteva dintre tainele acestei băuturi. De asemenea, pentru băuturile fine poți alege dintre aceste sortimente de lichior, foarte bune.

3. Nu uita de tort – gust și formă! Tortul bebelușului tău trebuie să fie foarte frumos. Nu uita că acum vei face și primele fotografii cu micuțul, într-un cadru atât de festiv. Mai mult ca sigur atunci când va fi adus tortul, acesta va fi surprins în imagini de fotograf. Tortul trebuie să surprindă atât invitații, dar mai ales copilul ajuns mare, atunci când va privi imaginile. Și gustul trebuie ales după preferințele invitaților. Cu toate acestea, dacă este o petrecere mare, nu vei avea cum să îi mulțumești pe toți, însă pentru ca probabilitatea ca tortul să fie pe placul tuturor trebuie să alegi unul de ciocolată sau unul de frișcă și nu unul extrem de sofisticat.

4. Ursitoarele, de nelipsit din petrecere – acest aspect trebuie aranjat din timp, mai ales că numărul ursitoarelor nu este foarte mare, iar listele cu rezervări sunt destul de pline. Așa că încă de când te hotărăști să organizezi petrecerea de botez este bine să vorbești și cu acestea pentru a fi siguri că bebelușului îi va fi prezis viitorul lin și lung.

5. Muzică și fotograf – orice petrecere, fie de căsătorie, fie una de botez are nevoie de aceste servicii. De aceea, ar fi bine să le rezervi din timp și să le alegi pe cele de cea mai bună calitate, mai ales că cu aceste momente nu te vei întâlni foarte mult timp.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *