Iată 4 motive pentru care trebuie să alegi un încălzitor de biberon!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când bebelușul este mic este de la sine înțeles că îl veți hrăni cu foarte mult lapte, cel puțin până în diversificare. Așa că fie îi introduceți lapte formulă, fie lapte matern, este sigur că veți avea nevoie de un ajutor de nădejde, atât în timpul nopții, cât și în călătorii – încălzitorul de biberon.

incalzitor biberonUn încălzitor de biberon, precum este acesta, are numeroase funcții și ușurează destul de mult munca mămicii. Cu ajutorul său, laptele va fi încălzit foarte repede, asigurând o încălzire uniformă a laptelui din biberon.

Nu putem nega că fiecare părinte ar putea trece printr-o experiență mai puțin plăcută – aceea care implică trezirea din somn în toiul nopții pentru a-i prepara hrana lui bebe. Fie că veți putea folosi aragazul, cuptorul cu microunde sau chiar mai rău, fierbătoarele, toate aceste lucruri nu asigură încălzirea rapidă și delicată a timpului. Și cum în primele luni alături de bebe și mama trebuie ajutată să se refacă, timpul este și el la fel de prețios. Ca atare, cu ajutorul unui încălzitor de biberon puteți încălzi mult mai repede laptele formulă, doar printr-o simplă apăsare de buton. În același timp, ceea ce este poate cel mai important, laptele astfel încălzit nu își pierde deloc proprietățile.

Și cum piața producătorilor este extinsă, vei avea nevoie de cele mai bune aparate și electrocasnice, pe care le puteți regăsi aici, știind astfel că toate poartă emblema garanției și viabilității pe termen lung.

Care sunt avantajele unui încălzitor de biberon?

Orice părinte își dorește tot ceea ce este mai bun pentru copilul său, încă din primele sale zile de viață. Iar obiectele de îngrijire, dar și tot ceea ce are referință cu hrana sa zilnică sunt foarte importante.

Iată 4 motive pentru care să alegi un încălzitor de biberon!

1. Economisirea timpului

Timpul de preparare al laptelui este mult mai scurt – laptele ar putea fi deja pus în sticluță sau în biberon de dinainte și astfel doar apăsând un buton mâncarea lui bebe se va încălzi rapid. Acesta este poate cel mai important criteriu pentru orice mămică, mai ales atunci când se află la începutul acestui drum, atunci când are nevoie de timp pentru recuperarea medicală.

2. Funcții și garanții!

Un încălzitor de biberoane de calitate are numeroase funcții. Pe de o parte are grijă să nu se formeze zone fierbinți în lapte, astfel încât bebelușul să se frigă. În plus, ceea ce este poate cel mai important, este că hrana nu își va pierde proprietățile, anumite produse garantând păstrarea calităților nutriționale ale laptelui.

De asemenea, ar trebui remarcat că acest produs menține temperatura laptelui și are o funcție de oprire automată. Se remarcă și funcția de dezghețare delicată.

3. Curățarea – un criteriu ușor de evidențiat!

Nu trebuie să petreci prea mult timp pentru curățarea încălzitorului de biberon. Cu un jet de apă aplicat după fiecare folosire și o ștergere atentă, încălzitorul va fi ca nou.

4. Poate fi folosit în călătorie!

În călătorie, încălzitorul de biberoane poate fi folosit cu mare ușurință, atât la hotel, cât și în timpul mersului cu mașina, având un adaptor auto. Este foarte practic de folosit, mai ales că programul de masă al bebelușului nu stă în loc nici măcar atunci când acesta călătorește. Când lui bebe îi este foame, trebuie să fii bine pregătită!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *