Cum scapi copilul de biberon – 4 reguli ca la carte!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Te-ai întrebat vreodată cât de grea este despărțirea copilului de biberon? Acest obiect, aparent fără un farmec aparte, este atât de îndrăgit de către copii încât cu greu vor renunța la el.

biberonBiberonul este pentru orice sugar lucrul cel mai de preț. Pentru cei hrăniți cu lapte formulă, biberonul este asociat cu sânul mamei, astfel că foarte greu vor gândi să renunțe. Cu toate acestea, pentru sugarii alăptați cu lapte matern, biberonul ar putea reprezenta o piesă la care vor renunța destul de ușor, sânul mamei fiindu-le suficient pentru a se răsfăța.

De obicei, copiii se despart greu de biberon, atunci când încerci să îi îndepărtezi de el vor plânge neîntrerupt, vor țipa și vor fi de necontrolat. Nu percep separarea atât de ușor precum o înțelegem noi, adulții și de aceea, trebuie să respecți o rutină și anumite reguli pentru ca separarea să fie blândă.

Niciunui părinte nu îi place să își vadă copilul cum țipă sau plânge și vor recurge imediat la strategii de consolare. Cu toate acestea, este bine să ai în vedere câteva sfaturi care te vor ajuta în lupta cu biberonul!

VEZI MAI JOS CUM SĂ ÎȚI AJUȚI BEBELUȘUL SĂ RENUNȚE LA BIBERON!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *