Alegerea biberonului contează!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Biberoanele Dr. Brown’s sunt preferate de parinti pentru ca ajuta la digestie si la reducerea problemelor de hranire cum ar fi: colici, eructat, expectorat si gaze.

Dr Browns

Biberonul Dr. Brown’s- Castigator al premiilor “American Baby Best” pentru 12 ani consecutiv.

Este constant premiat ca fiind cel mai bun in industria produselor pentru copii, deoarece este cu adevarat altfel decat celelalte biberoane iar tehnologia lui unica a facut ca el sa adune cateva dintre cele mai distinse premii.

Creeat de catre un doctor, biberonul Dr. Brown’s este singurul biberon total ventilat, cu un sistem intern de ventilatie patentat la nivel international.

Sistemul patentat de ventilatie interioara elimina vidul si bulele de aer permitand bebelusilor sa se hraneasca mai confortabil, elimina presiunea negativa si aerul ingerat in exces. Designul biberonului total ventilat asigura o hranire libera, fara vacuum, similar alaptarii si reduce acumularea de fluid in urechea interna a copilului.

De asemenea eliminand bulele de aer, se minimizeaza oxidarea laptelui si ajuta la pastrarea vitaminelor si lipidelor, substante nutritive importante pentru sanatatea copilului, conform unui studiu universitar, care a demonstrat ca dupa 20 de minute de alimentare simulata cu biberonul, trei elemente nutritive importante pentru sugari – vitaminele A, C si E- au scazut in timpul meselor.

11026057_10153042730244536_5933319473335800014_n

Picture 1 of 15

De ce biberonul Dr. Brown’s mentine nivelul de vitamine ?

graficBiberoanele folosite in studiu au fost diferite ca design, insa doar biberonul Dr. Brown’s avea un sistem de ventilatie care permitea circulatia aerului in interiorul biberonului, dar nu si a laptelui, fara formarea bulelor de aer in timp ce laptele este scos din biberon.
Astfel substantele nutritive din lapte s-au pastrat la cel mai ridicat nivel.

Capacitatea de a menţine vitamina C în biberoane pare să fie influenţată de design-ului biberonului. Din moment ce vitamina C-care este cunoscuta ca fiind susceptibila de oxidare se degradează la un anumit punct, vitaminele A şi E încep să scadă, de asemenea. La biberoanele competitorilor s-a observat prezenţa mai multor bule de aer în lapte ceea ce demonstrează un nivel scăzut al celor 3 vitamine.

Mai multe detalii gasiti aici: drbrowns.ro/nutrient-study

Un alt studiu cu privire la tratamentul colicilor la sugari, a demonstrat ca 9 din 10 profesionisti din domeniul sanatatii au recomandat biberonul Dr. Brown’s pentru ajutor in ameliorarea colicilor.

Trei din patru mame care au schimbat biberonul cu unul Dr. Brown’s au constatat o imbunatatire a simtomelor de colici la sugari, dupa doar 4 sau 5 mese.
Asta insemnand o zi!

Găsește aici biberoanele marca Dr. Brown’s.


Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *