Cum să alegi pătuțul pentru bebeluș

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Una dintre cele mai mari griji ale viitorilor părinți este să aleagă un frumos pătuț pentru bebe. Părinții încep să umble prin magazine, să verifice site-urile online și să încerce să ia o decizie cât mai bună pentru bebelușul lor. Prima mare dilemă pe care aceștia o au este tipul de pătuț pe care să îl aleagă pentru cel mic: pătuțul clasic din lemn sau pătuțul pliabil? Chiar dacă pătuțul clasic din lemn pare mai rezistent sau mai sigur, de fapt, pătuțul pliabil are mult mai multe avantaje și are un aspect mai plăcut.

Principalul avantaj al pătuțului pliabil este faptul că este ușor de montat și de transportat, astfel încât cel mic poate dormi în propriul pătuț oriunde mergeți în concediu. Un alt avantaj care ține mai mult de siguranța celui mic este faptul că pătuțul pliabil este realizat din material textil și plastic, iar în acest fel, riscul ca bebelușul să se lovească și să se rănească este mult mai mic. Lateralele pătuțului sunt confecționate din plasă, iar părinții pot observa bebelușul și activitățile sale nocturne fără să fie nevoie să se ridice din pat. Dacă ar fi să luăm în considerare varietatea mare de modele și culori, atunci putem spune cu siguranță că un frumos pătuț pentru bebe este cel pliabil. În plus, el poate veni la pachet cu multe accesorii precum cordelină de jucării, panou electronic cu lumină de veghe și muzică de leagăn care să liniștească bebelușul, buzunare pentru depozitare, roți blocabile care crește nivelul de siguranță al pătuțului, plasă de țânțari, etc. Pe timp de noapte, pătuțul pliabil este locul în care bebelușul se bucură de un somn liniștit și odihnitor, iar pe timpul zilei el se poate transforma într-un țarc de joacă care îl ține pe cel mic ocupat.

Pătuțul din lemn iese în evidență printr-o stabilitate mai mare și o durată mai mare de viață. Însă, el nu poate fi transportat în călătorii (iar acest lucru poate să dăuneze somnului și stării de spirit a copilului) și poate fi destul de periculos mai ales în momentul în care cei mici învață să se ridice singuri în picioare și încearcă să iasă din pătuț, lovindu-se în acest fel de gratiile din lemn din laterale. Am lăsat la urmă cel mai important avantaj pe care un pătuț pliabil îl are față de un pătuț clasic din lemn: prețul mic.

Dacă vrei un frumos pătuț pentru bebe, colorat și accesibil la preț, intră pe nichiduta.ro și alege-l pe cel mai potrivit! Am selectat pentru tine 3 modele de pătuț pliabil pe care ar trebui să le iei în considerare:

  1. Pătuț pliabil cu două nivele de la DHS Baby

Acest pătuț pliabil este potrivit pentru copiii cu o greutate maximă de 15 kilograme, are o saltea pliabilă și un cadru metalic rezistent. Vine la pachet cu o masă de înfășat detașabilă, o bară cu jucării de pluș și un sac pentru transport.

  1. Pătuțul pliabil Joy Completo de la Kinder Kraft

Acest pătuț este ideal pentru copiii cu o greutate de până la 20 de kilograme, are o măsuță de schimbat scutece, un suport pentru diverse accesorii, un carusel cu jucării și lampă de veghe și un sistem de legănare care îl ajută pe cel mic să adoarmă mult mai repede.

  1. Pătuț Funny Dreams de la Cangaroo

Ultimul pătuț pliabil de pe lista noastră este cel de la Cangaroo, ideal pentru familiile care călătoresc des cu copiii. Avantajul cel mai mare al acestui pătuț pliabil este dispozitivul de vibrare util pentru adormirea bebelușului. Intră pe nichiduta.ro și descoperă alte accesorii cu care vine la pachet acest pătuț pliabil!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *