5 produse pe care să le ai la tine pentru călătoria cu bebe

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pleci în călătorie, alături de bebeluș? Trebuie să știi că pe lângă bagajul clasic cu care ești deja obișnuit, mai ai nevoie și de alte lucruri folositoare pentru cel mic. O călătorie cu mașina reprezintă pentru orice copil mic un motiv de plictiseală, așa că nu trebuie să uiți acasă lucrurile care l-ar ajuta să parcurgă mai ușor drumul. De asemenea, mașina trebuie dotată cu scaunul auto, astfel încât călătoria să fie una sigură.

calatorieMai înainte de a pleca în călătorie ar fi bine să te asiguri că la destinație te așteaptă un loc curat și primitor, astfel încât bebelușul să beneficieze de tot confortul. Deși numeroase sunt unitățile de cazare care se gândesc să le asigure părinților cu copii mici toate cele necesare, în realitate acestea nu pot oferi și produsele de îngrijire de care ai nevoie pentru ca micuțul să fie la fel de protejat.

Iată mai jos 5 produse pe care să le ai la tine pentru călătoria cu bebe:

1. Un sterilizator de biberoane – acest produs este de nelipsit mai ales atunci când bebelușul este hrănit cu lapte formulă. Biberoanele sale trebuie să fie perfect curate, iar bebelușul să nu fie expus riscului de îmbolnăvire. Mai ales atunci când ești departe de casă, acest produs îți va fi de un mare folos, fiind sigură că ai curățat cât mai bine biberonul.

2. Încălzitor de biberoane – atunci când călătorești mai mult cu mașina și bebelușul este hrănit cu lapte praf ar fi bine să ai la tine un încălzitor de biberoane sau un termos. Vei putea prepara din timp hrana bebelușului, iar aceasta va rămâne caldă pe tot parcursul călătoriei cu mașina.

3. Produse de îngrijire, pe care le poți regăsi aici, de care bebelușul are mare nevoie. Chiar dacă pleci în vacanță, copilul are nevoie în continuare de scutecele de unică folosință, de cremele și loțiunile pentru îngrijirea zilnică, de șampoanele și săpunul folosit la baia de seară. Toate acestea îți sunt de mare folos atât acasă, cât și în călătorie și de aceea ar fi bine să te asiguri că ai la tine o cantitate suficientă pentru ca bebelușului să nu îi lipsească nimic.

4. Pătuț – deși poate părea curios, dacă ai obișnuit bebelușul să doarmă în pătuț, ar fi bine să îți menții acest obicei și atunci când ești plecat. De aceea, dacă dispui de un pătuț care se poate strânge ușor și nu de unul din lemn, ai putea alege să îl așezi în portbagajul mașinii tale, iar la hotel să îl desfaci și să îți așezi bebelușul în el. Este bine de remarcat că mulți bebeluși nu suportă schimbarea, așa că dacă simt că ceva nu este cum ar trebui s-ar putea să înceapă să plângă. Pătuțul îi va putea da senzația că este acasă.

5. Jucăria preferată – mai ales atunci când bebelușul tău este mai mare și știe să se joace ar trebui să îi adaugi în bagaj jucăria preferată sau acele produse de care îi este tare drag. Fiind în compania „prietenilor de joacă”, mai mult ca sigur va fi fericit. În cazul în care ai loc mai mult în portbagajul mașinii ai putea alege mai multe jucării, acest lucru ajutându-l pe bebe să se acomodeze mai ușor în locul în care ajungeți.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *