Totul despre pompele de sân electrice

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Tehnologia nu încetează să ne surprindă, iar pompele de sân sunt cu siguranță o invenție necesară și totodată practică. Rolul acestora este de a ajuta la extragerea laptelui mamar pentru ca bebelușul să fie hrănit cu acesta chiar și atunci când alăptarea la sân nu este posibilă. Acest tip de dispozitive este recomandat îndeosebi mămicilor care își reiau activitatea profesională, dar care doresc în continuare ca micuții lor să fie hrăniți cu lapte matern.

BebeCarucior.ro este un magazin online de specialitate care pune la dispoziția mămicilor și viitoarelor mămici o varietate de modele de pompe de sân electrice și manuale. Astfel, acestea pot comanda modelele pe care le consideră cele mai eficiente și potrivite nevoilor proprii. Mai jos aflăm câteva informații utile cu privire la aceste produse.

Pompele de sân și alegerea celei potrivite

Modul de funcționare al pompei este unul simplu. Când se aplică pe sân, pompa extrage laptele într-un recipient pentru depozitare. Diferența între modelele disponibile pe piață o face viteza cu care extrag laptele, clasându-se în lente și rapide. În funcție de aceste aspecte și de alte astfel de caracteristici se stabilește și prețul.

Pentru a-l obișnui pe bebeluș cu această metodă, este necesar ca acesta să fie hrănit încă de la început cu biberonul. Astfel trecerea ulterioară se va realiza mai ușor.

Pe lângă criteriul ce vizează prețul, există și alte considerente ce vor avea influență în luarea unei decizii. Este destul de important și ca aceasta să poată fi curățată cu ușurință, dar și să se demonteze și monteze asemenea. Contează ca mămica să pregătească laptele fără prea mult efort, de aceea este de preferat alegerea unei pompe de san electrice care permite reglarea forței de aspirație, pentru diminuarea acesteia în cazul în care se resimt dureri în timpul procesului de extragere.

Pentru că vorbim despre o zonă sensibilă a corpului, unele femei pot experimenta grade mai intense de sensibilitate, deci o astfel de funcție este de preferat. Pentru a spori confortul, se pot utiliza și tampoane de sân, adaptate în funcție de mărime. Acestea se introduc în sutien după pompare, calmând iritarea.

Eficiența este un alt aspect pe care trebuie să se pună accent. Modelele de mână sunt considerate mai silențioase, permițând celor ce le folosesc pomparea în același timp cu alăptarea copilului la celălalt sân – asemenea pompe sunt foarte utile pentru mămicile de gemeni.

Sunt recomandate și reprezintă produse de luat în considerare modele precum este pompa de san electrica Kidscare KC103 întrucât prezintă o calitate ridicată, deci facilitează utilizarea și ușurează munca mămicilor. Sunt fără doar și poate ideale, odată ce refluxul de ejecție al laptelui este deja stimulat pentru curgerea mai bună a acestuia. În acest mod pot oricând fi desfășurate alte activități, atât cât permite situația.

De altfel, o opțiune accesibilă pentru mămici este pompa de san electrica portabila Kidscare KC101 pentru că extragerea laptelui poate fi făcută și în timpul condusului. Mai multe sarcini pot fi îndeplinite în același timp, fiind eficientizat la maximum fiecare minut.

 Cele care consideră că este necesar și mai la îndemână să pompeze laptele din ambii sâni în același timp, găsesc în comerț și pompe electrice care includ un sistem ce permite acest lucru. Timpul estimat pentru îndeplinirea unei astfel de sarcini este de aproximativ 30 de minute. Cele interesate pot accesa site-ul bebecarurior.ro pentru a comanda produsele dorite, la prețuri avantajoase.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *