Budincă de migdale

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

BUDINCA-DE-MIGDALEIngrediente budincă de migdale:
– 60 g migdale (alune), măcinate
– 40 g unt,
– 2 ouă,
– coaja rasă de la o jumătate de lămâie,
– 1-2 linguri zahăr tos

Mod de preparare budincă de migdale:
Se freacă gălbenușurile și zahărul, se adaugă migdalele, coaja rasă de lămâie și, la urmă, albușurile bătute spumă tare.
Se pune compoziția într-o formă termorezistentă, unsă cu unt, și se fierbe la bain-marie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com