FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

Vine vara – iată 5 obiecte vestimentare ce se poartă în acest sezon și care nu trebuie să lipsească din garderoba ta!

jeansi

În timpul sezonului cald se poartă culorile vesele, dar și ținutele lejere. Lăsăm deoparte jachetele groase, puloverele sau pantalonii foarte groși și ne „împrospătăm” garderoba cu lucruri colorate, vesele, ținute mereu în pas cu moda. Și pentru că obiectele vestimentare potrivite sezonului cald sunt mult mai numeroase, mai mult ca […] mai mult »

8 beneficii ale uleiului de argan

ulei de argan

Beneficiile uleiului de argan sunt surprinzătoare. De la îngrijirea atentă a pielii, tratarea celulitei, ba chiar și obținerea unui bronz uniform, acest ulei este folosit încă din cele mai vechi timpuri. Din gama de cosmetice BIO, pe care o poți regăsi aici, uleiul de argan este folosit în industria cosmeticelor […] mai mult »