FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

Proiect depus în Senat – alocația copiilor ar putea crește la 450 lei începând cu 01 ianuarie 2017!

alocatia

Atenție părinți – alocația copiilor ar putea crește la 450 lei începând cu data de 01 ianuarie 2017. Proiectul se află deja în Senat pentru dezbatere! 3 senatori independenți – Ionel Agrigoroaei, Marius Ovidiu Isaila si Mihai-Bogdan Diaconu au depus în Senat un proiect de lege ce vine în sprijinul copiilor […] mai mult »

3 lucruri pe care să le faci atunci când soliciți indemnizația de creștere a copilului

indemnizatie

Indemnizația de creștere a copilului se acordă oricărei persoane, după nașterea copilului și cu condiția obținerii unor venituri impozabile timp de minim 12 luni din ultimii doi ani anteriori nașterii copilului. Cu toate acestea, cei ce doresc să beneficieze de aceste drepturi trebuiesc să solicite acordarea acestei indemnizații printr-o cerere […] mai mult »