FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

Psihologul – o resursă pentru o viață mai bună!

copil

Psihologul poate să fie chiar și pentru tine, cititorule, o resursă pentru o viață mai bună. Psihologul este un om ca și tine în multe privințe, însă are și ceva special. Psihologul are cunoaștere și experiență în domeniul numit viață, sub latura percepției și trăirii  ei subiective. El a căutat să înțeleagă cum funcționează oamenii […] mai mult »

6 activități de weekend, pe care le poți face cu copilul tău!

weekend

Relația părinte-copil se consolidează destul de mult, mai ales dacă timpul petrecut împreună este suficient. Deși în ziua de astăzi, majoritatea părinților sunt ocupați, starea profesională punându-și amprenta din ce în ce mai mult și asupra relațiilor de familie, în realitate, psihologii avertizează asupra nevoilor copiilor de a petrece timp […] mai mult »