FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

Dezumidificator de aer Meaco: iată un mod prin care poți să îmbunătățești calitatea aerului și sănătatea copiilor!

În ultima perioadă numărul copiilor care suferă de alergii este din ce în ce mai mare. Auzim de alergii la praf, acarieni, la puf, la păr de animale. Și acest lucru pentru că mediul în care trăiește copilul nu este unul foarte sănătos, iar modul în care circula aerul în […] mai mult »

Cătălin Striblea: „Aș premia inovația, inventivitatea, capacitatea de analiză și sinteză”

În timpul școlii, cunoscutul realizator de radio și televiziune Cătălin Striblea a avut profesori care creau olimpici. Ce nu puteau crea era însă inspirație și motivație, iar elevii care erau în afara cercului de inițiați erau lăsați în urmă. „Predatul însemna multe formule înșiruite pe tablă, pe care apoi trebuia […] mai mult »

Vlad Tăușance: „Aș face tot ce se poate face pentru a reda demnitatea și speranța profesorilor”

Pentru Vlad Tăușance, materiile preferate au fost strâns legate de profesorii preferați. Oameni de la care a avut de învățat lucruri dincolo de granițele manualelor și ale disciplinelor predate, mai exact acele lucruri care l-au ajutat să își traseze granițele propriei vieți. „M-au învățat că încrederea se câștigă și drepturile includ […] mai mult »

Atelier de Yoga Familiei

Te invit la atelierul Yoga Familiei pentru a petrece un timp de calitate în familie, printr-o activitate care susţine conectarea dintre părinte şi copil şi care întăreşte sănătatea fizică şi emoţională a copiilor. Vei face mişcare alături de copilul tău prin jocuri şi posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani […] mai mult »

Piele strălucitoare și păr hidratat cu gama Virgin Coconut Oil de la Dr. Organic

Specifice perioadei verii, razele soarelui ne înfrumusețează vacanțele, oferind energie, voie bună și un bronz strălucitor. Totuși, împreună cu temperaturile ridicate și vântul, acestea pot cauza mici neplăceri, precum uscarea pielii și părului. De aceea, hidratarea constantă este o parte importantă a ritualului zilnic de îngrijire. Foarte hrănitor și bogat […] mai mult »