FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

După naștere, păstrează-ți stilul! Iată 5 lucruri de care să ții cont!

mama moderna

Nimeni nu spune că nașterea înseamnă și sfârșitul vieții sociale pentru mămică. Orice părinte înțelept știe să facă diferența dintre îngrijirea atentă a puiului de om și viața personală. De aceea, spre deosebire de imaginea clasică, a mămicii împovărate de treburile casnice și de grija bebelușului, mama modernă ar trebui […] mai mult »

Iată imaginile care au făcut înconjurul lumii – o mamă a fost surprinsă în timp ce dormea în pătuțul copilului său!

dayna mager

O mamă a fost fotografiată în timp ce adormise în pătuțul bebelușului său! Este vorba despre Dayna Mager și bebelușul său Luella. Cuplul, Matt și Dayna Mager se comportau ca un cuplu perfect normal, cu grijile și preocupările zilnice, acelea ale creșterii primului lor bebeluș. Într-o zi, Matt și-a surprins soția […] mai mult »

Vezi de ce este bine să bei ceai din ghimbir! Iată 5 beneficii surprinzătoare!

ceai din ghimbir

Proprietățile ceaiului din ghimbir sunt extrem de vaste. Știm despre el că reușește să calmeze grețurile, întărește sistemul imunitar și are beneficii surprinzătoare pentru reglarea tulburărilor digestive. Tot ceaiul din ghimbir luptă împotriva mai multor forme de cancer, calmează și tratează durerile articulare și reumatice și scade nivelul colesterolului care […] mai mult »

Amendă sau închisoare pentru părinții care pun poze pe Facebook cu copiii lor

facebook

Știați că orice copil are dreptul la intimitate? Dacă părinții postează imagini jenante pe Facebook ar putea face închisoare! Vezi unde se întâmplă! Guvernul francez a declarat că părinții care postează fotografii jenante cu copiii lor pe Facebook pot face închisoare sau pot lua o amendă usturătoare. În Franța, părinții […] mai mult »