FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

Bunicii care au grijă de nepoți ar putea primi indemnizație lunară! Iată ce spune proiectul de lege!

bunici

Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.111/2010 ar putea fi modificată! Un nou proiect de lege prevede că bunicii care au grijă de nepoți ar putea beneficia de indemnizație lunară! Vestea că bunicii ar putea primi indemnizație lunară la îngrijirea nepoților îi bucură pe toți părinții. Pe de o parte, copiii […] mai mult »

Incredibil: legea indemnizațiilor se schimbă iarăși! Vezi ce propuneri s-au făcut de curând!

indemnizatia

Legea indemnizațiilor se schimbă iarăși! Un nou proiect legislativ a fost depus în Senat, urmând a fi analizat de către senatori. Legea indemnizațiilor de creștere a copilului urmează să fie în curând modificată, după ce un deputat PSD, Valentin Andrei Sava, a depus în Senat un nou proiect legislativ în […] mai mult »

Legea indemnizațiilor se schimbă! Iată modificările puse în aplicare din această lună!

indemnizație

Legea indemnizațiilor de creșterea copilului se schimbă începând cu această lună. Normele privind acordarea concediului de creșterea copilului, dar și valoarea indemnizațiilor vor fi altele. Iată că deja au fost puse în aplicare reglementările legii indemnizațiilor. Ca atare, părinții vor primi începând cu această lună mai mulți bani, astfel că […] mai mult »