FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

5 lucruri pe care trebuie să le facă o companie pentru a-și motiva angajatele mămici

mama

Întoarcerea la serviciu nu este pentru nimeni cea mai mare plăcere. Distanța față de bebeluș, dar și orele ce trebuiesc petrecute aici se pot transforma ușor într-o etapă deloc prietenoasă pentru proaspăta mămică. Aceasta poate parcurge o serie întreagă de stări de supărare, iar anxietatea de separare este cea mai […] mai mult »

Studiile în străinătate – iată 4 lucruri pe care să le ai în vedere atunci când copilul tău crește

studii

Nu este de mirare că tot mai mulți tineri își doresc să studieze astăzi în străinătate. Și dovadă stau ofertele de studii ale universităților străine, dar și târgurile organizate la noi în țară, unde numărul vizitatorilor este foarte mare. Așadar, ofertele facultăților din România nu mai reprezintă de ceva vreme […] mai mult »

Atelier Yoga Familiei. Mișcare, voie buna și conectare

Te invit la atelierul Yoga Familiei pentru a petrece timp de calitate în familie, printr-o activitate care susține conectarea dintre părinte și copil, cu multă voie bună, mișcare și distracție. O oră care facilitează conectarea părinte-copil, îmbunătăţeste echilibrul şi concentrarea, creşte tonusul muscular. Clasa este antrenantă fizic atât pentru copil cât și pentru părinte. Părintele […] mai mult »