FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

3 lucruri pe care să le faci atunci când soliciți indemnizația de creștere a copilului

indemnizatie

Indemnizația de creștere a copilului se acordă oricărei persoane, după nașterea copilului și cu condiția obținerii unor venituri impozabile timp de minim 12 luni din ultimii doi ani anteriori nașterii copilului. Cu toate acestea, cei ce doresc să beneficieze de aceste drepturi trebuiesc să solicite acordarea acestei indemnizații printr-o cerere […] mai mult »

Picturi potrivite pentru camera copilului! Talentul acestei mămici întrece orice limite!

pictura camera copilului

Fiecare părinte își dorește să personalizeze camera copilului cu niște picturi potrivite, astfel încât personajele preferate să întregească universul copilului său. Talentul acestei mămici întrece orice limite – și-a dorit să picteze personajele Disney cele mai îndrăgite de fiica sa. La final a fost extrem de încântată de ceea ce […] mai mult »

Categorie: DIY

25 de camere pentru copii – senzaționale!

camera copilului

Orice copil s-ar simți minunat într-o astfel de cameră. Fiecare poartă amprenta personajelor preferate sau a locurilor pe care copilul și-ar dori să le exploreze, petrecând acolo întreaga viață. Destul de colorate, aceste camere pentru copii sunt de-așa natură personalizate încât imaginația oricui este pusă la încercare. Și se pare […] mai mult »