FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

De ce să alegi salteaua din cocos pentru pătuțul copilului?

saltea-pentru-patut-coir-sandwich-140-x-70-x-8-cm-102448-0

Cumpărată cu precădere împreună cu pătuțul, salteaua, uneori, are un rol secund. De cele mai multe ori, chiar și în cazul nostru, al adulților, obișnuim să acordăm mai multă importanță structurii patului, designului și culorilor, decât suportului efectiv care ne garantează un somn plăcut și odihnitor. Deja formată constituția noastră […] mai mult »

Te-ai săturat să țipi la copilul tău ca să te asculte! Iată care sunt pașii pe care să îi urmezi pentru o educație ca la carte!

mama-si-copilul

Cu siguranță, dacă citești aceste articol te numeri printre persoanele care s-au săturat să țipe la copilul lor pentru a fi ascultate. Și acest lucru nu pentru că este o problemă cu modul în care îți crești copilul, ci pentru că nu există reguli clare pe care copilul să le […] mai mult »

Fii o mămică cool – 21 de lucruri pe care trebuie să le conțină garderoba ta de 30 de ani! Tu ai aceste lucruri în șifonier?

garderoba

Garderoba unei femei spune foarte multe despre aceasta. A fi mămică nu înseamnă că trebuie să renunți la stilul tău vestimentar, ba din contră, să te afli mereu în căutare de noi și noi tendințe. De aceea, trebuie să ai în vedere că lucrurile se modifică puțin la aniversarea de […] mai mult »

Indemnizație de creșterea copilului în valoare de 35.000 de euro! Vezi cine o primește!

indemnizatia

Într-adevăr, este vorba despre o indemnizație de creșterea copilului în valoare de 35.000 de euro/lună. Iar cel ce o primește este Liciniu Lupu, un cunoscut om de afaceri agricole din județul Sibiu. Cu toate că legea permite acordarea indemnizației de creșterea copilului într-o sumă atât de mare, neexistând un prag […] mai mult »