COPII

Ce poate fi mai frumos decât lumea copilăriei, ce poate fi mai frumos decât să observi copii fericiți?

Ei bine, cei mici devin copii fericiți atunci când sunt bine ingrijiți de către părinți, au parte de educație, sunt sănătoși, apreciati și mai ales iubiți de întreaga familie.

Responsabilitatea de părinte este mare încă din momentul venirii sale pe lume. Și cum până și vorbele din bătrâni spun "copil mare, griji mari", iată că orice etapă din viața copiilor va trebui tratată cu multă răbdare. Primul dințișor, primul său pas, primul cuvânt, prima poezie, prima zi de școală – toate reprezintă trăiri nemaîintâlnite, pe care merită să le simți.

5 criterii de care să ții cont atunci când alegi o bicicletă pentru copilul tău!

bicicleta

Orice copil iubește bicicletele și mersul pe acestea. De aceea, niciun părinte nu va omite din lista de cumpărături achiziția unui astfel de produs. Cu toate acestea, mai înainte de a o alege, ar trebui să parcurgă câteva criterii importante. Plimbarea pe bicicletă este foarte importantă pentru orice copil. Ea […] mai mult »

10 beneficii ale mersului pe bicicletă la copii

mersul-pe-bicicleta

Sportul are numeroase beneficii atât pentru adulți, cât și pentru copii. Întărește sistemul imunitar, îmbunătățește calitatea somnului, crește capacitatea de concentrare, îmbunătățește circulația și ajută destul de mult sistemul osos și muscular. Iar aceste beneficii nu se opresc aici. De aceea, este bine ca încă de la cele mai mici […] mai mult »