COPII

Ce poate fi mai frumos decât lumea copilăriei, ce poate fi mai frumos decât să observi copii fericiți?

Ei bine, cei mici devin copii fericiți atunci când sunt bine ingrijiți de către părinți, au parte de educație, sunt sănătoși, apreciati și mai ales iubiți de întreaga familie.

Responsabilitatea de părinte este mare încă din momentul venirii sale pe lume. Și cum până și vorbele din bătrâni spun "copil mare, griji mari", iată că orice etapă din viața copiilor va trebui tratată cu multă răbdare. Primul dințișor, primul său pas, primul cuvânt, prima poezie, prima zi de școală – toate reprezintă trăiri nemaîintâlnite, pe care merită să le simți.

La Karin’s Kids Academy natura face diferența! Ce pot face copiii aici și cum arată o săptămână din viața unui preșcolar?

karin activitati 2

Îmi doresc de multe ori să mă reîntorc în copilărie, în momentele în care mergeam de mână cu părinții la grădiniță unde toată ziua mă jucam cu prietenii mei în curtea grădiniței și apoi în parcurile din cartier. Din păcate, copiii din ziua de astăzi văd grădinița ca pe o […] mai mult »

Karin’s Kids Academy – o grădiniță în care toată natura este pusă într-un singur loc! Descoperă-i curtea, unică în Europa!

FATADA LATERALA2

Dincolo de peisajul bucureștean urban, în mijlocul pădurii Băneasa, se deschid porțile unui colț de natură, cu toate minunile ei. Este curtea grădiniței Karin’s Kids Academy, o curte unică în România, care a strâns, ca într-o galerie de artă, mici bucăți din natură. Închizi ochii și poți mirosi primăvara, mirosul […] mai mult »

Ce pot face copiii și părinții în weekend la Karin’s Kids Academy?

karin

A venit weekendul! Și dacă majoritatea părinților se gândesc la odihnă, dormit până mai târziu, și planuri făcute din zbor, eu abia aștept să merg cu fetița mea la grădinița Karin’s Kids Academy pentru a ne distra împreună! Sinceră să fiu, abia aștept weekendul ca să pot evada din București, […] mai mult »

Descoperă grădinița din mijlocul pădurii prin ochii copiilor!

FATADA LATERALA2

Te-ai gândit vreodată să îți duci micuțul la grădiniță în mijlocul pădurii, departe de zgomotele urbane și de aerul încărcat de substanțe toxice? Undeva departe de haosul bucureștean, în Pădurea Băneasa, și-a deschis porțile o grădiniță aparte, unică în România și Europa pentru mediul educațional pe care îl oferă copiilor. […] mai mult »

Karin’s Kids Academy – singura grădiniță din România construită într-o pădure! Vezi care sunt beneficiile pentru copii!

FATADA LATERALA2

Karin’s Kids Academy este singura grădiniță din România, dar și din Europa, care a fost amenajată în mijlocul naturii, într-o pădure. Totul a pornit de la un studiu care a demonstrat faptul că un copil care a fost învățat de mic să petreacă timpul în natură, să învețe să aprecieze […] mai mult »

Ce înseamnă inteligența copilului și cum poate fi ea stimulată de către părinți?

inteligenta 2

În zilele noastre, când vorbim de inteligența copilului, vorbim mai mult despre inteligența nativă și mai puțin de nivelul de IQ. Despre asta este vorba la Karin’s Kids Academy, grădinița care pune accent pe inteligența nativă a micuțului tău, pe înclinațiile sale către un anumit domeniu și pe dorințele sale […] mai mult »

Despre Karin’s Kids Academy

FATADA LATERALA

Ciripit de păsări, zumzet de albine, piciorușe de broscuțe, fluturi multicolori, livadă cu pomi fructiferi, grădina cu legume, cascada zgomotoasă, dar și verdeața dimprejur – și nu, nu este curtea bunicilor, acolo unde aerul proaspăt e peste tot, unde te poți juca în voie până seara târziu și poți deveni […] mai mult »