COPII

Ce poate fi mai frumos decât lumea copilăriei, ce poate fi mai frumos decât să observi copii fericiți?

Ei bine, cei mici devin copii fericiți atunci când sunt bine ingrijiți de către părinți, au parte de educație, sunt sănătoși, apreciati și mai ales iubiți de întreaga familie.

Responsabilitatea de părinte este mare încă din momentul venirii sale pe lume. Și cum până și vorbele din bătrâni spun "copil mare, griji mari", iată că orice etapă din viața copiilor va trebui tratată cu multă răbdare. Primul dințișor, primul său pas, primul cuvânt, prima poezie, prima zi de școală – toate reprezintă trăiri nemaîintâlnite, pe care merită să le simți.

În grădina Karin’s Kids Academy există peșteră și lac, create din dragoste pentru copii!

Atunci când vine vorba de educația copiilor noștri, ne dorim tot ce e mai bun. Se observă o tendință de creștere a preferințelor părințelor pentru grădinițele particulare în detrimentul grădinițelor de stat, pentru că acestea le oferă copiilor un curriculum centrat pe nevoile lor, cadre didactice profesioniste și bine pregătite, […] mai mult »

Summer Camp la Karin’s Kids Academy – locul în care cei mici vor încerca jocurile copilăriei

Karin’s Kids Academy ne propune un Summer Camp unic care are scopul de a ne menține copiii activi pe timpul vacanței de vară, provocându-i în fiecare zi să se distreze și să se întreacă pe sine în cadrul atelierelor pregătite. Atelierele pregătite de cei de la Karin’s Kids Academy sunt […] mai mult »

La Karin’s Kids Academy cunoaștem lumea – vezi ce vor face copiii la Summer Camp!

Vara aceasta îi provocăm pe cei mici să pornească într-o călătorie distractivă în întreaga lume, în 8 țări interesante, cu culturi și tradiții diferite! Este vorba de Summer Camp-ul organizat de grădinița Karin’s Kids Academy și care propune activități educative variate care abordează cultura unei anumite țări în fiecare săptămână. […] mai mult »

Karin’s Kids Academy – locul în care descoperim copilăria și jocurile sale

Orice părinte își dorește doar ce e mai bun pentru copilul său – cele mai bune și frumoase jucării, cele mai calitative hăinuțe, cea mai bună mâncare, cei mai buni tovarăși de joacă, cea mai bună grădiniță. Tocmai de aceea, se observă o tendință în rândul părinților de a opta […] mai mult »

Ce ateliere pot încerca copiii în această vară la Karin’s Kids Academy?

Vacanța de vară reprezintă un prilej bun pentru cei mici să experimenteze lucruri noi și să își descopere talentele ascunse. Grădinița Karin’s Kids Academy propune părinților un program de vară diferit, unic am putea spune, cu multe activități distractive, dar și educative pentru cei mici! Toate aceste activități se desfășoară […] mai mult »