Ești mamă și simți că nu mai ai timp să te îngrijești? Îți sare Stailer în ajutor!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

pensat-femei_1Odată ce ai născut e clar că prioritatea principală devine bebelușul. El este acum centrul universului ambilor părinți. O perioadă minunată, pe care ați așteptat-o timp de 9 luni cu mult entuziasm. Însă, tu ca mamă parcă nu mai ai timp deloc și pentru tine, femeia. Chiar dacă te ajută soțul cu bebelușul, când vine vorba de momentele în care te relaxezi, chiar de atât mai ai energie. Pur și simplu preferi să faci un duș, să dormi și cam atât. Cine să mai aibă chef să-și vopsească părul sau să se penseze? Bateriile tale se descarcă rapid și când prinzi un moment de respiro în care soțul se ocupă de toate, preferi să lenevești decât să mai ridici un deget.

Ca să suni la stilistul pe care-l știi cu atât mai puțin n-ai chef, mai ales că știi că nu are loc când vrei, iar fiindcă programul vostru e impredictibil datorită noii adăugiri a familiei, nu prea îți poți face planuri de viitor. Să îți rezervi un loc săptămâna viitoare, e cel mai probabil o pierdere de timp. Însă, dacă ai reuși totuși în orele pe care le ai azi disponibile să mergi la un salon? Știi că se poate acest lucru cu Stailer?

Stailer – pentru mămica modernă, adevărată Wonder Woman

În fiecare dintre noi există o Wonder Woman. Tu le faci pe toate și fără ajutorul cuiva, tu le suporți pe toate în viață cu grație, iar iubirea din inima ta nu cunoaște limite. Ești o supereroină zilnic și tu știi asta. De aia e și “wonder” pus înainte de femeie, fiindcă bărbații mereu se întreabă cum pot ele să fie mai puternice la interior decât ei. Totuși și eroinele mai au nevoie de o pauză.

Accesează în bara de căutare www.stailer.ro și de acolo selectezi filtrele de căutare. Acestea sunt locația ta, genul, serviciul dorit, data și ora când ești tu liberă. După ce ai dat search, îți va apărea lista cu saloanele disponibile în orașul tău care te pot primi chiar în următoarele ore. Astfel ai timp să te relaxezi la un masaj de întreținere corporală sau poate vrei o mani/pedi nouă și de ce nu și o tunsoare, dacă tot te ajută soțul. Oricum el e înțelegător și îi place să stea cu bebelușul, să-l studieze, să-l facă să râdă. Știi că îl lași pe mâini bune. Pe soțul tău mă refer.

Tu doar dă de știre că jumătate de zi este rezervată pentru tine și Stailer te ajută să găsești rapid stiliștii care să-ți ofere o transformare completă. Nu numai că îți vei încărca energia, dar te vei simți din nou bine în pielea ta, încrezătoare și gata de a înfrunta rollercoaster-ul parenthood-ului pentru cel puțin câteva săptămâni. Platforma activează în Cluj Napoca, Iași, Timișoara, Oradea și București, însă se va extinde în continuare. Dacă ești din Cluj, unul din saloanele extrem de apreciate de cliente este salonul Nuage. Dacă vrei să afli ce servicii ofera salonul Nuage din Cluj, pe pagina principală Stailer accesează categoria “saloane”.

Stailer este complet gratuit și-l poți folosi când vrei

Chiar și la 3 dimineața, dacă tot te-a trezit bebelușul că vrea mâncare. Oricum când te întorci în pat îți zboară somnul. Dacă tot n-ai ce face decât să numeri oi până adormi la loc, mai bine îți faci o programare pentru ziua următoare la un salon, chiar dis-de-dimineață. Bei liniștită cafeaua, te faci frumoasă la salon și ai să vezi cât de bine o să meargă treburile casnice în restul zilei, când te și simți bine. Sprâncenele tale ce mai fac? Vezi aici lista cu saloane de pensat pentru femei in Cluj. Nici nu-ți trebuie cont să faci o programare rapidă, însă acesta are mai multe beneficii pentru tine.

Contul îți menține programările organizate, știi când și unde trebuie să ajungi, vezi ce saloane ai frecventat, ca să știi unde să revii de ți-au plăcut serviciile stiliștilor și poți seta și remindere. Din cont setezi o alarmă care să te atenționeze din timp când trebuie să ajungi la salon.

Stailer este transparent, ca tu să știi exact cât plătești pe ce-ți dorești, poți citi recenziile altor clienți și locația prin Google Maps te ajută să mergi la cel mai apropiat salon de tine.

Stailer este sidekick-ul supereroinelor cărora le place să se îngrijească cu aceeași rapiditate cu care salvează ziua. Intră pe pagină să afli și tu cum e să faci programări online. Pentru alte informații poți scrie la support@stailer.ro.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com