Cauți o pompă de sân de calitate? Site-ul kidscare.ro vine în ajutorul tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Toate mămicile știu că laptele matern este indispensabil pentru alimentația bebelușilor și asta pentru că oferă o serie de beneficii foarte importantă pentru creșterea celor mici. Pe lângă faptul că laptele matern conține toți nutrienții și vitaminele necesare pentru siguranța sănătății celui mic, studiile arată faptul că mămica nu mai este atât de predispusă la o depresie postnatală atunci când alăptează.

În plus, anumite boli precum meningita, virusurile stomacale, infecții ale urechilor sau bolile respiratorii pot apărea mai puțin la bebelușii hrăniți cu laptele matern, de aceea alăptarea mai ales în primele 6 luni de viață este indispensabilă.

Importanța pompei de sân în perioada alăptării

Încă din primele zile ale copilului, mămica este pusă în fața unor situații de a lua decizii importante în ceea ce privește sănătatea ei, cât și a copilului. Tot mai multe mămici apelează la pompa de san, aceasta având un rol esențial în hrănirea cu laptele matern a bebelușului.

Pompa de sân este un accesoriu care ajută viața mamei și asta pentru că ajută la stimularea lactației, cât și la extragerea și stocarea laptelui.

Site-ul kidscare.ro vine în ajutorul mămicilor cu o gamă foarte largă de pompe de sân electrice de înaltă calitate. În plus, acestea pot fi achiziționate la reducere sau mămicile pot primi pe lângă produsul comandat, un cadou din partea site-ului.

Având putere reglabilă de aspirație, sunt ideale pentru orice mămică care dorește să-și extragă laptele matern pentru o hrănire ulterioară a bebelușului. Acestea au un design aparte, confecționate din materiale calitative pentru ca această procedură să fie cât mai comodă și confortabilă.

Pentru mămicile foarte active, pompele de sân electrice sunt ideale în orice moment, astfel că activitățile pe care le-a plănuit cu întreaga familie să fie cât mai eficiente și mai valorificate.

Kidscare.ro- pentru tine și bebelușul tău

Site-ul kidscare.ro are o gamă foarte variată de produse și accesorii atât pentru bebeluși, cât și pentru mămici. De la cărucioare pentru copii, scaune auto, jucării, accesorii până la produse de igienă și sănătate.

Echipa din spatele shop-ului pune un accent pe calitatea fiecărui produs în parte, fapt, pentru care mămicile, cât și bebelușii sunt în siguranță.

Atunci când un nou membru apare într-o familie, viața se schimbă la 180 de grade. Creșterea unui bebeluș reprezintă o responsabilitate pentru părinți, însă o fac din iubire și din protecție pentru ca cel mic să crească într-un mediu cât mai sănătos și armonios.

Fiecare pas din viața micuțului este foarte important, la fel și etapele începând de la alăptare, diversificarea alimentației, schema de vaccinare până la hăinuțele și accesoriile pe care le poartă.

În funcție de aceste aspecte, mama, având instinctul matern va ști ce să îi ofere celui mic pentru ca el să fie fericit. Magazinul kidscare.ro este locul de unde părinții își pot achiziționa toate lucrurile necesare pentru bebelușul lor.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul kidscare.ro.

Date de contact:

contact@kidscare.ro

0729 25.04.52

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com