5 lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere pentru un copil de ziua lui

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ai un copil? Pesemne că atunci când face doi-trei anișori ajunge să calculeze cu nerăbdare momentul în care va fi ziua lui, în care toți cei dragi, ai casei vor ajunge să îi ureze „La mulți ani!”. Zi cu zi, oră cu oră, uneori, copilul își face planuri despre cum anume va petrece aceste clipe minunate și mai ales care sunt cadourile pe care le va primi de la mama și de la tata.

Pesemne, această listă cu zile pe care trebuie să le parcurgă până ce va ajunge să împlinească încă un anișor este făcută fără doar și poate doar pentru bucuria de a primi cadouri și de a sufla în lumânărele de pe tort.

Cadouri, cadouri și iarăși cadouri…Ochii copiilor sclipesc de-a dreptul atunci când știu că urmează să primească ceva frumos. Și aproape că niciunul dintre ei nu se bucură la fel de mult atunci când primește hăinuțe din partea celor dragi. Tot ceea ce îi captivează sunt jucăriile, micile plăceri ale copilăriei. De aceea, dacă vrei cu adevărat să îți bucuri copilul, iată mai jos 5 lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere pentru un copil de ziua lui:

1. Aceste trotinete fac parte din categoria jucăriilor pe care orice copil și le dorește. Aproape că nu există distracție în parc sau pe lângă casă sau bloc fără să nu se bucure de o trotinetă. Pe lângă că sunt extrem de atrăgătoare pentru cei mici, trotinetele mai fac un lucru – îi determină să facă mișcare și astfel să devină mult mai sănătoși. Am putea spune despre trotinete că reprezintă cadoul perfect atunci când trebuie să fie dăruit unui copil mic.

2. Aceste figurine sunt jucăriile iubite de copii. Uneori, părinții ajung să nu mai aibă deloc loc pentru adăpostirea acestor figurine și de aceea, cei mai mulți apelează la alte și alte strategii de depozitare. Cu toate acestea, figurinele reușesc să le pună copiilor imaginația la încercare, să îi determine astfel să lase tabletele și telefoanele mobile ale părinților și să se joace.

3. Jocurile Lego sunt extrem de creative, așa că atunci când trebuie să îi dăruiești unui copil un cadou, ai face bine să te orientezi către un astfel de joc. Construiesc personajele preferate și reușesc astfel să se transpună în lumea poveștilor și cum altfel decât prin multă imaginație.

4. O bicicletă este un alt produs fără de care lumea copiilor mici și mari nu există. Întrecerile din parc au loc uneori de la cele mai mici vârste, astfel că ar fi bine să iei în calcul cumpărarea unei biciclete, mai ales atunci când urmează un sezon cald. Pentru sezonul rece, te poți orienta către o săniuță cu care să zburde pe derdeluș.

5. Un set de pictură – mai ales atunci când ai constatat că micuțul tău are un astfel de talent artistic, ai putea face mai mult decât să îi oferi încurajările tale și astfel să îi cumperi un set complet de pictură și să îl ajuți să facă primele sale lucrări pe care, de ce nu, să le expui chiar în casă. Iar atunci când copilul iubește sunetele muzicale, ai putea să te concentrezi asupra unui instrument muzical cu care să îi atragi toată atenția.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com