Picnic British Council la Grădina Botanică

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Duminică, 11 iunie 2017, între orele 11:00 – 13:00, la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din București va avea loc cea de-a cincea ediție a picnicului tradiţional britanic organizat de British Council.

Evenimentul este dedicat, în primul rând, copiilor; pentru ei  sunt pregătite o serie de activități distractive precum pictura pe față, vânătoarea de comori, atelierul de olărit și cântecele pe acorduri de chitară.

Participanții au la dispoziție un număr limitat de bilete gratuite la care pot avea acces prin înscrierea la eveniment, pe site-ul British Council.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, picnicul se poate amâna, iar detalii despre acest lucru vor fi oferite pe paginile de Facebook și Twitter.

Vara aceasta, British Council a pregătit o serie de activități pentru copii și adulți. Pe site-ul British Council puteți găsi detalii despre tabere, la școli de vară în București,  cursuri intensive în limba engleză și o mulțime de alte evenimente.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com