BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Diversificația alimentație lui bebe – 5 lucruri pe trebuie să le ai în vedere mai înainte de a începe

Diversificația alimentație lui bebe

Deja bebelușul tău a făcut șase luni, iar medicul ți-a comunicat că este pe deplin pregătit să încerce gustul supelor sau sucurile de fructe? Iată că te apropii de cea mai frumoasă și mai temătoare perioadă din viața ta și a bebelușului tău, o perioadă cu multe reguli și încercări. […] mai mult »

Cum vă puteţi ajuta bebeluşul să se deschidă către lume. Răspunsuri posibile pentru nevoile de comunicare ale celor mici. Binecuvântarea unui prieten adevărat – animăluţul de companie.

image1

Orice părinte visează să crească şi să educe un copil sănătos, vesel, empatic, inteligent şi sociabil. Micuţii, încă de la vârste fragede, vor să fie populari, dar, în acelaşi timp, speciali. Dezvoltarea calităţilor afective, încă de la stadiul de bebeluşi, este în strânsă conexiune cu fiinţele vii şi cu lucrurile […] mai mult »

Ce ne transmit copiii noştri atunci când râd? Elemente ale terapiei cu zâmbet pentru bebeluşi. „Râzi şi o lume întreagă va râde cu tine!”

little child baby smiling lying under thr towel

Atunci când devenim părinți învățăm destul de repede să explicăm plânsul bebelușului, dar puțini dintre noi știm că și râsul micuţului este plin de semnale. Râsul relaxează mușchii, dezvoltă creierul, are funcție socială și induce o stare generală de bine copilașului tău. În jurul vârstei de două luni, puiul tău […] mai mult »

Îngrijire delicată pentru pielea bebelușului cu Sanosan Baby

EFB0CJ Cute smiling baby girl lying on towel isolated on white

Pielea bebelușilor este delicată – la fel este și sistemul imunitar al acestora. Produsele chimice, parfumurile și coloranții din îmbrăcămintea, detergenții și produsele de îngrijire pot provoca iritații, uscăciune și erupții cutanate. De aceea, una din principalele preocupări ale mămicilor este să folosească produse de îngrijire cât mai sigure pentru […] mai mult »

Primul scutec al bebeluşului – 5 criterii esenţiale care vă vor ajuta să optaţi pentru scutecul cel mai potrivit bebeluşului dumneavoastră!

baby_s_diaper1

Alegerea scutecului pentru bebeluş este una dintre primele provocări cu care se confruntă proaspetele mămici. Oferta cuprinde o varietate şi multitudine de opţiuni, evaluarea şi selectia devenind astfel mai dificile. Pentru a vă veni în ajutor, vă prezentăm câteva criterii după care ar trebui să vă ghidaţi atunci când alegeţi […] mai mult »