BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Totul despre bruxismul la copii

bruxism

Oricărui părinte îi place să îşi privească puiul dormind. O imagine mai angelică, mai pură şi mai frumoasă nu le este dată să vadă. Somnul unui copil, indiferent cât de mare este acesta, trebuie să scoată la iveală latura relaxată a copilului, fiindcă majoritatea prichindeilor sunt mai toată ziua agitaţi. […] mai mult »

5 lucruri de care să ții cont atunci când prepari hrana copilului mic!

hrana bebe

Diversificarea hranei bebelușului implică multă atenție din partea mamei. Pe de o parte, aceasta ar trebui să cunoască care sunt regulile de introducere a alimentelor solide în hrana copilului, iar pe de altă parte trebuie să dețină secretul preparării mâncării sănătoase și mai ales perfecte pentru gustul lui bebe. Și […] mai mult »

Iată ce primește mama la naștere – un trusou complet! Vezi ce conține!

trusou bebeluș

La naștere orice femeie trebuie să primescă un trusou complet, necesar pentru creșterea și îngrijirea bebelușului. Cu toate că în țara noastră dimensiunile trusoului pentru bebeluș oferit la naștere sunt foarte mici, în Finlanda, orice mămică primește atât hăinuțe de casă, precum body-uri, pijamale, pantalonași și șosete, scutece, dar și […] mai mult »

Salteluţa de joacă şi importanţa ei în primul an de viaţă al copilului

senses

Venirea pe lume a unui bebeluş implică atât de multe bucurii, emoţii, responsabilităţi, lucruri noi, obiecte cumpărate, încât proaspeţii părinţi se pot simţi copleşiţi într-o oarecare măsură. Încă din primele luni de sarcină, mămica este în căutarea unor lucruşoare frumoase dar şi utile pentru prinţul sau prinţesica pe care o […] mai mult »

Sugestii: 9 fotografii ce nu trebuie să lipsească din albumul lui bebe!

album bebe

Albumul lui bebe este atât de prețios pentru părinți încât uneori pare neîncăpător. Nu trebuie să ratați totuși  câteva momente deosebit de importante din viața lui bebe! Prima întâlnire, primii dințișori, grija bunicilor, primii pași sau dragostea frațiorilor sunt câteva dintre momentele ce nu trebuiesc sub nicio formă ratate! Iată […] mai mult »

Aceste poze au fost INTERZISE! Sunt sau nu ofensatoare?

alăptarea

Imaginile prezentate în acest articol au fost INTERZISE de rețelele de socializare. Elle Wickens, un fotograf profesionist, a încercat să surprindă nașterea și alăptarea, dar și emoțiile ce reies din aceste două procese! De îndată ce pozele au fost postate pe rețelele de socializare (Instagram), așa după cum citează dailymail.co.uk, contul utilizatoarei […] mai mult »