BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Diversifici alimentația bebelușului – iată 4 lucruri pe care să le ai în vedere!

Diversificarea alimentației bebelușului se produce atunci când acesta are vârsta de șase luni și numai după ce părinții au acordul medicului în acest sens. Mai exact, pentru a diversifica, părinții trebuie să se asigure că bebelușul este perfect sănătos, ferit de îmbolnăviri și mai ales că a ajuns la vârsta […] mai mult »

Tocănițele de la HiPP, perfecte pentru copilul dumneavoastră

În funcție de stadiul individual de dezvoltare al copilului dumneavoastră, în jurul vârstei de 6 luni substanțele conținute în laptele matern sau praf, cu care-l alimentați pe cel mic, nu mai corespunde în totalitate nevoilor sale nutriționale. Experții în nutriție recomandă, pentru acest moment, extinderea meniului prin adăugarea meselor de […] mai mult »

Intră în Lumea aventurilor HiPPiS pentru a descoperi beneficiile fructelor de calitate ecologică

Dacă ați început diversificarea, sau sunteți pe punctul de a o începe, știți că este nevoie de produse cât mai naturale şi sănătoase, pentru ca micuțul dumneavoastră să aibă parte de o dezvoltare fizică și psihică armonioasă. De aceea, venim în ajutorul dumneavoastră și vă spunem că specialiștii de la […] mai mult »

Fulgii de cereale ecologice, adorate de cei mici, preferate de mămici

Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă până la vârsta de 6 luni, cu continuare alăptării împreună cu mâncăruri complementare adecvate, până la vârsta de 2 ani sau peste.   Pentru a fi siguri că bebelușul dumneavoastră va fi unul sănătos, fără carențe de vitamine și minerale, diversificarea alimentaţiei bebelușului […] mai mult »