BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Diversificarea – 5 alimente pe care trebuie să le guste bebelușul tău!

diversificare

Diversificarea alimentației bebelușului reprezintă o etapă firească de dezvoltare a puiului tău. Încă de la vârsta de șase luni de viață, proaspăta mămică va primi recomandarea medicului de a încerca hrana solidă. Preparată în casă, din ingrediente sănătoase, hrana solidă constituie un element important care marchează creșterea corectă a bebelușului […] mai mult »

5 motive pentru care ar trebui să alegi o periuță electrică pentru copilul tău

copil-spalat-dinti

Igiena dentară a copiilor începe încă de la cele mai mici vârste, medicii stomatologi recomandă curățarea dinților încă de la apariția primului dințișor de lapte, acest obicei trebuind a fi însușit pentru un zâmbet sănătos. Atunci când alegi o periuță pentru copilul tău trebuie să ai în vedere, în mod […] mai mult »

Cât de importante sunt produsele bio pentru copii?

produse bio copii

În primele luni de viață a copilului, hrănirea și asigurarea unui mediu confortabil reprezintă priorități pentru proaspeții părinți. Însă, îngrijirea pielii bebelușului este la fel de importantă ca hrănirea sa. Însă de la naștere, medicul, dar și rude sau alte mămici te avertizează asupra faptului că pielea bebelușului este extrem […] mai mult »

Lângă inima mamei! Iată cum trebuie „purtat” bebelușul pentru o dezvoltare armonioasă – partea 3

licia baby 1

Bebelușii adoră  să fie purtați! Fără a face din aceasta o regulă fixă, rigidă, să nu uităm că bebelușii  nu sunt niște roboței care ne vin cu tot manualul de utilizare, deci  e posibil  ca pentru anumite perioade de timp  să prefere brațele mamei , alteori să vrea să stea […] mai mult »

Lângă inima mamei! Iată cum trebuie „purtat” bebelușul pentru o dezvoltare armonioasă – partea 1

bebe 1

Copiii noștri sunt minuni de la Dumnezeu. Mai încape îndoială? Și pentru că orice părinte își dorește ca puiul lui să fie fericit și să se dezvolte armonios, avem nevoie de informații cât mai corecte și bine documentate, care să întărească sfaturile medicului pediatru. Cum ne purtăm copilul? Alegem clasicul […] mai mult »