BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Aceste alimente să nu i le dai niciodată bebelușului cu vârsta de până la un anișor! Pot avea efecte la care nu te aștepți!

diversificare

Nu puține alimente îi pot face bebelușului un mare rău, mai ales dacă sunt date mai devreme de vârsta de un anișor! De aceea, trebuie să înveți să te ferești de ele și să ții cont de recomandările pediatrului. Diversificarea este un proces nou și destul de încercat de către […] mai mult »

Învață să alăptezi – ce trebuie să mănânci și ce nu trebuie ca să ai mai mult lapte chiar imediat după naștere?

alaptare

După naștere este posibil să ai sau să nu ai lapte. Dar ce te faci în cazul în care laptele matern lipsește cu desăvârșire? Iată câteva soluții testate! Alăptarea este un proces cât se poate de frumos și natural 100%. Deși am putea să intervenim pentru a beneficia de mai […] mai mult »

5 cauze care ar putea provoca refuzul sânului la bebeluși! Află ce poți face pentru a-l feri pe bebe de aceste lucruri!

refuzul sanului

În primul an de viață, bebelușul ar putea refuza sânul mamei. Este o etapă pe care orice femeie trebuie să o ia în calcul, fiind vorba fie despre comoditatea puiului de om, fie pur și simplu din cauza unor schimbări fiziologice ce l-ar putea afecta destul de mult. Indiferent cum, […] mai mult »

5 motive pentru care să îți instalezi sisteme de supraveghere în camera copilului!

sisteme de supraveghere

Orice părinte se gândește la siguranța copilului său, încă de la naștere. De aceea, pentru a nu-și petrece toată ziua numai cu ochii pe ei, mulți apelează la utilitatea sistemelor de supraveghere. Camerele de supraveghere sunt o variantă destul de nouă, mai ales pentru părinții ocupați. De aceea, instalarea acestora […] mai mult »

Hrănirea cu biberonul – 7 sfaturi pe care trebuie obligatoriu să le ai în vedere, pentru sănătatea lui bebe!

biberon

Hrănirea cu biberonul nu este nici pe departe cel mai simplu proces, mai ales atunci când facem comparație cu alăptarea. Însă atunci când nu este posibil ca bebelușul să fie hrănit la sân trebuie să încercați să vă obișnuiți cu biberonul. Așadar, țineți cont de modul în care trebuie să […] mai mult »