BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

6 alimente care vă mențin dinții sănătoși și albi

dinti

Relația dintre alimente și dinții noștri este ambiguă. De cele mai multe ori resturile alimentare rămase între dinți creează probleme, cum ar fi deteriorarea smalțului, aciditatea sporită care favorizează apariția cariilor, precum și neplăcutele pete și acumulări de tartru. Dacă diferite reclame ne îndeamnă să consumăm gume de mestecat minune […] mai mult »

Părinții adoptivi au abandonat această fetiță, însă mama a luat-o înapoi! Vezi ce s-a întâmplat!

bebelus

Această fetiță s-a născut cu grave probleme de sănătate, așa că părinții săi adoptivi s-au speriat și au abandonat-o imediat ce au constatat starea sa. Mama micuței a luat-o imediat înapoi. Christina Fisher este mama naturală a copilei. Aceasta, aflându-se în imposibilitate să o crească a hotărât să o dea […] mai mult »