BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Rapid și sănătos! Iată cum gătim hrana bebelușului!

nutribaby

Perioada de diversificare a alimentației bebelușului este cea mai importantă, dar și foarte stresantă pentru mamă. Pericolul de alergie alimentară, tabelul de diversificare, dar și respectarea cu strictețe a sfaturilor medicului sunt câteva dintre cele mai mari preocupări. Trecerea de la alăptarea exclusivă la mesele solide se dovedește a fi […] mai mult »

Iată cele mai frumoase poze despre alăptare! Ele au fost interzise de o rețea de socializare!

alaptarea

Aceste poze sunt extrem de sensibile. Dezvăluie alăptarea în cel mai frumos chip. Cu toate acestea, imaginile au fost interzise de pe o rețea cunoscută de socializare. Melissa Jean Wilbraham este fotograf profesionist și a surprins momentul în care mama își pune bebelușul la sân chiar imediat după venirea acestuia […] mai mult »

Ups: La așa ceva, părinții nu se așteptau! A făcut pipi în timpul ședinței foto! Vezi cele mai amuzante imagini!

bebelus

Acest bebeluș a participat la prima ședință foto din viața sa! Să fie sau nu cu noroc, cert este că părinții nu se așteptau sub nicio formă la așa ceva – bebelușul a făcut pipi în plină ședință foto. Bebelușul Pryor avea numai două săptămâni când a fost fotografiat de […] mai mult »

Despre dimensiunile bebelușului și graficul corect de creștere! Vezi cum crește un bebeluș în primul an de viață!

greutatea bebelusului

Fiecare vizită în cabinetul medicului pediatru implică și numeroasele măsurători. Greutatea, înălțimea, dimensiunile capului bebelușului – toate acestea reprezintă, mai ales în primul an de viață, un adevărat ritual. Toate aceste date și dimensiuni sunt corelate cu un grafic de creștere și sunt trecute în fișa micului pacient, astel încât […] mai mult »

Iată cele mai bune piureuri pe care să i le oferi lui bebe în diversificare!

piure

Iată că ai ajuns la vârsta la care trebuie să experimentezi toate etapele diversificării alimentației bebelușului, piticul tău are deja șase luni și trebuie să facă cunoștință cu solidele. Deși este o etapă nefiresc de stresantă pentru mămici, medicii pediatri ne asigură că nimic rău nu se va întâmpla în […] mai mult »