BEBELUȘI

Primul an alături de bebeluși – un an plin de emoții, griji, dar și multe împliniri. Orice bebeluș are nevoie de multă atenție și îngrijire din partea părinților săi pentru a crește mare, așa că în toată această perioadă va trebui să înveți să îi asculți nevoile și să ai grijă ca mica ta comoară să aibă parte de tot ceea ce e mai bun.

Un bebeluș are nevoie de atingeri tandre, dragoste necondiționată, iubire fără margini, dar și de multă îngrijire. Va trebui să afli cum să îl speli, cum să îl înveți să mănânce, cum să îl alăptezi corect, cum să îi schimbi hăinuțele și scutecul, cum să îl plimbi, dar și cum să îi vorbești. Va trebui să te comporți ca un părinte responsabil, încă din prima clipă de viață a puiului tău.

Și nu uita – un bebeluș care zâmbește determină răsplata muncii tale!

Gătim cu imaginație! Iată cea mai frumoasă colecție foto cu mâncare pentru bebe!

mancare bebe

Pentru a-ți transforma copilul dintr-un mofturos, într-un pofticios, ar fi bine să urmărești această galerie foto și să creezi ceva extraordinar, o mâncare inspirată din desenele animate. Mămicile care au creat aceste mâncăruri nu au dus lipsă deloc de imaginație, așa după cum vei putea observa. De la ursuleți de […] mai mult »

De ce să alegi periuța electrică? Iată 9 funcții pe care trebuie să le iei în considerare!

periuta-electrica

Periajul dentar este important de la cele mai mici vârste. Acesta asigură sănătatea orală, previne apariția cariilor și oferă dinților strălucirea necesară pentru orice zâmbet frumos. Periuțele electrice, pe care le puteți regăsi aici, au numeroase avantaje pe care trebuie să le iei în considerare atunci când faci alegerea corectă, […] mai mult »