Anestezia epidurală – 5 efecte secundare

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

2. Tensiune arterială mică

În cazul în care ești deja hipotensivă, este posibil ca lucrurile să se mai accentueze puțin. Acest lucru nu trebuie tratat cu indiferență, așa că medicii te vor supraveghea constant. Scăderea fluxului sanguin către inimă sau creier, dar și oxigenarea redusă a fătului sunt cauze care pot determina mari probleme. În cazul în care se constată că tensiunea arterială a scăzut într-atât de mult, atunci îți vor fi administrate medicamente care o vor aduce la limitele normale.

CONTINUARE – VEZI AL TREILEA EFECT SECUNDAR AL EPIDURALEI

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

4 Responses

  1. Eu am născut cu epidurala și nu am avut nici o problema ! Totul a durat în jur de 10 ore și țin sa precizez ca sunt la primul copil. Și eu și puiul meu suntem bine, fetița mea are 4 luni și mănâncă piept fără probleme, doar piept! Asa ca nu mai speriați oamenii cu idei preconcepute !

    1. Sunteti o exceptie fericita, eu am vazut femei disperate, care nu puteau sa revina la mersul normal. Erau in diverse stadii, una era paralizata de 3 luni la pat. Asa ca, este bine sa se stie la ce se expun cele care opteaza sa nasca cu epidurala. Forcepsul si vacuumul nu sunt nici ele povesti. Dvs., repet sunteti un caz fericit si asta e imbucurator. Eu am nascut 4 copii, fara dureri, prin metodele de psihioprofilaxie a durerilor, asteptatnd fiecare copil cu mare drag si interes, am reusit sa nu simt durerile. Un alt secret este acela de a nu te compara cu alte femei, de a nu considera neaparat ca trebuie sa te doara foarte tare. In trecut, femeile nu vorbeau cu fetele despre durerile nasterii: era total interzis, astfel femeia care nastea acasa, isi dadea tota silinta sa asculte sfaturile moasei, care era o batrana din comunitate, pentru ca nasterea sa decurga normal si sa fie cat mai scurta ca durata. Este o durere suportabila, daca stii sa respiri si sa te sincronizezi cu medicuil sau moasa care te asista. Azi sunt atatea grupuri pentru gimnastica, unde inveti foarte multe despre respiratie si tehnicile nasterii naturale.
      Asa ca, este bine sa se stie ca nasterea naturala este cea mai indicata pentru mama si copil.

  2. Intradevar sunt riscuri mari 😯 eu am rămas cu dureri de coloană si cap iar când se schimba vremea dureri de operatie… imi doream sa nasc natural dar fetita nu sa întors 😕 era cu capul sus iar la 38 de săptămâni si 4 zile am facut cezariana.
    Insa sunt o mămica fericită de o fetița de 6 luni 😍 chiar daca am dureri ea imi da putere sa mergai departe căci sănătatea ei e cea mai importantă 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com