Ofensator! Această mamă a paralizat din cauza unei anestezii epidurale la naștere!

epidurala

Această mamă a paralizat în urma administrării greșite a unei anestezii epidurale, realizate în timpul nașterii naturale. Irrum Jetha a paralizat de la abdomen în jos, chiar din timpul nașterii fiicei sale Amelie. Cu toate că injecția a fost administrată greșit, cei doi părinți încă mai așteaptă dreptatea, având deschisă […] mai mult »

Anestezia epidurală la nașterea naturală – la ce efecte nedorite să te aștepți?

epidurala

Anestezia epidurală reprezintă cea mai uzuală metodă pentru a atenua durerile nașterii naturale. Cu toate că gravidele care aleg nașterea naturală și-ar dori să își simtă corpul de la început și până la sfârșitul nașterii, durerile insuportabile s-ar putea să le determine pe cele mai multe să apeleze la beneficiile […] mai mult »

Anestezia epidurală – 5 efecte secundare

Anestezia epidurala efecte secundare

Nașterea naturală sperie orice femeie și, din acest motiv, multe gravide optează pentru metode cât mai puţin dureroase. Cu toate că anestezia este recomandată de medici, aceasta are și numeroase efecte secundare pe care orice femeie trebuie să le cunoască. Anestezia epidurală reprezintă injectarea unui anestezic local în spațiul epidural […] mai mult »