Cezariana – iată cum vine bebelușul! Imagini explicite!

cezariana

Nașterea este la fel, fie că alegi cezariana sau nașterea naturală! Cu toate că nașterea prin cezariană este adesea contestată, emoția este la fel de puternică. Nașterea prin cezariană este la fel de frumoasă precum nașterea pe cale naturală. Cel puțin așa crede Keri-Anne Dilworth, fotograf profesionist. Sara Bacica-Hutchison este mămica […] mai mult »

15 imagini inedite care îți arată cum se desfășoară nașterea prin cezariană! Spectaculos!

cezariana

Numărul gravidelor care solicită nașterea prin cezariană este destul de mare, așa că de aici apare și curiozitatea întregii intervenții! Nu putem contesta că nașterea prin cezariană este grea, dar și frumoasă. Indiferent de modul în care alegi să îți cunoști bebelușul, bucuria este la fel de mare. Atunci când […] mai mult »

Vezi ce reacții are acest bebeluș atunci când este scos din pântecul mamei sale! Cel mai impresionant filmuleț!

nasterea prin cezariana

Nașterea prin cezariană este la fel de emoționantă ca și nașterea naturală. Deși unii medici declară recuperarea mult mai ușoară în cazul nașterii naturale, considerând-o mai sigură atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, în realitate, pot exista situații în care nașterea prin cezariană să salveze viața celor doi, fiind […] mai mult »

Cezariana după declanșarea travaliului are beneficii! Ce este și care sunt avantajele sale?Cezariana după declanșarea travaliului are beneficii! Ce este și care sunt avantajele sale?

cezariana

Cezariana este una dintre cele mai obișnuite metode de a naște. Să fie sau nu o modă, să se teamă sau nu de durere, tot mai multe mămici ajung să solicite efectuarea nașterii prin cezariană. Nu este nimic greșit să îți aduci pe lume bebelușul prin cezariană, însă nu într-un […] mai mult »