Sfaturi cum să rămâi gravidă. De câte ori trebuie să faci dragoste că să rămâi însărcinată

Sfaturi cum să rămâi gravidă. Vine un moment în viața unei femei când își dorește cu ardoare să rămână gravidă și nu are prea multă răbdare până când dorința fierbinte de a-și strânge pruncul la piept nu se împlinește. Nu mereu poți să rămâi gravidă cum ai bate din palme, […] mai mult »

3 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre hemoroizi și cum te pot afecta în timpul sarcinii

Hemoroizii reprezintă o afecțiune des întâlnită în rândul persoanelor care suferă de constipație cronică sau chiar de către femeile însărcinate. Aceștia reprezintă niște dilatații venoase patologice, foarte asemănătoare varicelor, situându-se la nivelul canalului anal. De cele mai multe ori, apariția hemoroizilor determină un mare disconfort, inflamația lor putând conduce chiar […] mai mult »

Uită de vergeturi cu uleiul de la Klorane și bucură-te doar de clipele frumoase ale sarcinii

Ești pe cale să devii mămică. Este, poate, cea mai frumoasă perioadă din viața ta. Trăiești minunea de a-ți purta copilul în pântece. Este un sentiment unic pe care doar tu îl trăiești la adevărata lui intensitate. Dar, odată cu asta, simți și schimbările prin care trece corupul tău de […] mai mult »

5 modalități prin care îți poți menține frumusețea în timpul sarcinii

5 modalități prin care îți poți menține frumusețea în timpul sarcinii

Perioada sarcinii este una absolut unică în viața fiecărei femei. Este momentul realizării scopului suprem în viață, este miracolul descoperirii capacității de a crea o viață nouă și este drumul presărat cu emoții și cu întrebări. Pentru fiecare viitoare mămică legătura cu pruncul nenăscut este una specială, iar cele 9 […] mai mult »