SARCINA

Nasterea galerieSarcina este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, un moment în care dragostea pentru bebelușul ce urmează să fie adus pe lume este atât de mare încât aproape că nu poate fi exprimată în cuvinte. Și tot sarcina este perioada în care cei din jurul tău te admiră și încearcă să te protejeze și totul pentru binele viitorului bebeluș.
Odată ce ai aflat că vei deveni mămică va trebui să te preocupi de starea ta de bine în așa fel încât pântecul tău să fie ferit de orice pericol. Cu alte cuvinte, sarcina îți va aduce pe lângă bucuria venirii unui nou membru în rândul familiei și pregătirea ta pentru cea mai mare încercare a vieții. Analizele de sarcină, evaluările ecografice, stilul de viață și alimentația, pericolele la care te expui în timpul celor nouă luni, dar și pregătirea pentru naștere sunt câteva dintre lucrurile la care trebuie să te gândești îndeaproape în așa fel încât copilul tău să se poată dezvolta cum se cuvine în burtica ta, dându-ți de veste că va crește mare și sănătos, exact așa cum îți dorești.
Vei fi frumoasă, admirată și plină de viață. 9 luni vei purta darul cel mai de preț – micul tău puișor.

Fenomenul ”copiilor cu copii” ia amploare în România

Organizaţia Salvaţi Copiii România a lansat studiul “Analiza situaţiei gravidelor, mamelor şi copiilor din mediul rural”. În cadrul acestuia, reprezentanții Organizației au analizat cu minuțiozitate informațiile referitoare la îngrijirea prenatală a româncelor, fenomenul alarmant ”copii cu copii”, nașterile premature, rata tot mai scăzută a vaccinării și nu numai. Mamele minore […] mai mult »

Vine bebe? Iată 5 lucruri pe care să le ai în vedere mai înainte de naștere!

Venirea pe lume a bebelușului înseamnă multă atenție din partea părinților săi. Probabil că dacă ești la prima ta experiență de acest gen, îți imaginezi că totul trebuie să fie de dinainte pregătit, astfel încât, atunci, la naștere, să profiți din plin de aceste momente atât de frumoase. Și pentru […] mai mult »

Sfaturi cum să rămâi gravidă. De câte ori trebuie să faci dragoste că să rămâi însărcinată

Sfaturi cum să rămâi gravidă. Vine un moment în viața unei femei când își dorește cu ardoare să rămână gravidă și nu are prea multă răbdare până când dorința fierbinte de a-și strânge pruncul la piept nu se împlinește. Nu mereu poți să rămâi gravidă cum ai bate din palme, […] mai mult »

3 analize pe care trebuie să le realizezi rapid atunci când ai aflat că vei deveni mămică

Sarcina reprezintă perioada cea mai frumoasă din viața unei femei, dar și una dintre perioadele în care trebuie să ajungă în multe cabinete medicale pentru realizarea unor investigații medicale și a analizelor recomandate de către medicul specialist. Dacă ai realizat recent un test de sarcină și ai descoperit că vei […] mai mult »