Cum să scapi copilul de tuse în 24 de ore?

tuse

Nu puține au fost cazurile în care am căutat fără încetare un remediu pentru tuse. De curând am descoperit compresa cu miere de albine, un adevărat miracol pentru sănătatea copilului. Ori de câte ori apare sezonul rece, apar și problemele de sănătate. Nas înfundat, dureri în gât, roșu și tuse […] mai mult »

Tusea la copii – 5 leacuri populare

tusea la copii

Tusea la copii reprezintă un simptom neplăcut, însă este bine să fim prudenți și să îi oferim copilului cele mai bune soluții de vindecare. Atunci când copilul se îmbolnăvește suntem tentați să deschidem raftul de medicamente din propria casă sau să ajungem la cea mai apropiată farmacie. Nu puține sunt […] mai mult »

Tuse convulsivă

tuse convulsiva

Riscul de pneumonie este din ce în ce mai mare atunci când copilul se confruntă cu simptomele de tuse convulsivă. Fiind cunoscută și sub numele de tuse măgărească, aceasta este o formă de tuse extrem de supărătoare, atât pentru copii, cât și pentru părinți, putând conduce la creșterea complicațiilor acestei […] mai mult »

Remedii tuse

Remedii tuse

Sezonul rece reprezintă coșmarul părinţilor. Încă din toamnă, de când încep variaţiile de temperatură și până primăvara, părinţii se plâng de febră, de secreţii nazale și tuse la copii. Simptomele răcelii se manifestă cu precădere în anotimpul geros, când copiii inspiră pe gură aerul rece. Orice răceală durează între șapte […] mai mult »