Gemoterapia

Gemoterapia

Gemoterapia sau terapia cu extracte din ţesuturi vegetale embrionare nu este nouă. Ceea ce este însă nou e principiul stabilităţii nelimitate a extractului glicerinoalcoolic la concentraţii mari. Aceasta a permis păstrarea în timp a produsului. Utilizarea de către S.C. HOFIGAL EXPORT-IMPORT S.A. a monodozelor, renunțând la închiderea și deschiderea sticlei […] mai mult »

Farmacia verde pentru copilul de școalǎ

Hofigal

Verde are prospeţimea unei dimineţi de varǎ și aduce speranţa împlinirii tuturor viselor! Verdele sugereazǎ ambiţie, curiozitate, comunicativitate. Verdele ne umple viaţa, iar acum avem posibilitatea, datoritǎ produselor naturale, sǎ înţelegem, o datǎ în plus, cât sunt de importante iarba, frunzele, pajiștile nesfârșite, pǎdurile umbroase, poienile pline de flori, oazele din deșert. Pentru […] mai mult »

Hofigal – Plante medicinale

Hofigal - plante medicinale

De-a lungul existenţei milenare a omului, plantele au constituit principala sursă de supravieţuire, atât în ceea ce priveşte alimentaţia, cât şi în vindecarea, ameliorarea unor simptome sau pentru scurtarea duratei unor afecţiuni. Utilizarea raţională şi responsabilă a preparatelor naturale, în formula cărora intră plante medicinale ca atare, substanţe extractive sau substanţe active pure obţinute […] mai mult »