Kinetoterapie

Beneficiezi de evaluari motrice, logopedice si ortodontice gratuite in Clinica de Recuperare Baby Boom powered by Kinetobebe

KinderStudio_Kinetobebe_199

Misiunea Centrului KinetoBebe este de a ajuta copiii sa creasca sanatosi si fericiti! Pentru aceasta invitam parintii si copiii la o evaluare gratuita realizata de kinetoterapeuti, psihologi si ortodonti pediatri in cadrul Clinicii de Recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe (9-12 martie 2016, Romexpo). Veti afla informatii utile despre dezvoltarea […] mai mult »

De ce sa merg la kinetoterapie?

kinderstudio_kinetobebe_288

Kinetoterapia pediatrica, respectiv gimanstica medicala adresata copiilor si bebelusilor a luat amploare in ultimii ani. Oamenii au inceput sa inteleaga beneficiile si sa prefere programele de kineto-profilaxie pentru copii. Exercitiile de stimulare neuromotorie se adreseaza atat copiilor cu anumite tulburari de dezvoltare motorie, cat si celor sanatosi pe care ii […] mai mult »

Mirunamed

MirunaMed logo

Totul a început cu dorinţa de a mai avea un copil, o dorinţă care avea să schimbe vieţi, să transforme suflete, să dea putere, oferind și altora un strop de alinare. Maia este o fetiță frumoasă în vârstă de opt ani, care ar fi trebuit să meargă la școală. Ceea […] mai mult »

Deficienţe ale coloanei vertebrale

Deficiente ale coloanei vertebrale (1)

De cele mai multe ori, deficienţele coloanei vertebrale sunt însoţite și de modificări ale structurilor osoase toracice, ale coastelor și omoplaţilor, umerilor și planurilor musculare. Când vorbim despre deficienţele coloanei vertebrale vorbim de fapt despre: cifoze, lordoze, scolioze sau combinate – cifolordoze, cifoscolioze. Cifolordozele pot fi: dorsale, totale și globale. Scoliozele pot […] mai mult »

Scolioza la copii

Scolioza-la-copii

Deși majoritatea scoliozelor sunt idiopatice, în aproximativ 80% din cazuri necunoscându-se cauza apariţiei afecţiunii, specialiștii o asociază factorilor genetici. Ca urmare, nu este nimic ce am putea face ca părinţi pentru a o preveni, însă e bine să urmărim dezvoltarea fizică a copilului și, la primele semne pe care le […] mai mult »

Platfus la copii

Platfusul la copii sau piciorul plat constă în prăbușirea bolţilor longitudinale și transversale ale piciorului. Până la vârsta de patru anișori, 96% dintre copii au piciorul plat, așa că putem spune că acest lucru poate fi definit ca o stare fiziologică. Platfusul, așa cum este cunoscut, este o stare normală, însă ședințele […] mai mult »