Terapiile cele mai eficiente în tratarea autismului

Autismul este o tulburare de dezvoltare, copiii cu autism având dificultăți de socializare, de comunicare și limbaj. Majoritatea copiilor care au autism manifestă și comportamente repetitive și stereotipe. Cauzele acestei tulburări nu se cunosc cu certitudine și din păcate, nu există un tratament medicamentos pentru această afecțiune. Cu toate acestea, […] mai mult »

Terapia copiilor cu autism

Având în vedere numărul din ce în ce mai mare al copiilor cu autism diagnosticați în România și în lume, interesul pentru terapiile de recuperare adresate acestor copii a crescut și el, nu doar în rândul familiilor și al psihologilor, dar și al instituțiilor de învățământ superior din România. Copilul […] mai mult »

Conferința IACB 2018-cel mai mare eveniment din România dedicat specialiștilor și părinților care trăiesc cu autismul zi de zi

Conferința Internațională IACB 2018, este evenimentul dedicat familiilor și specialiștilor din domeniul autismului ce s-a desfășurat în 19 – 21 octombrie la București, aducând împreună peste 400 de participanți, într-un loc și un cadru cald, plin de informații, de umanitate, înțelegere și resurse, atât pentru specialiștii cât și pentru părinții […] mai mult »