SĂNĂTATE

Sănătatea înseamnă frumusețe, indiferent că vorbești de un nou-născut sau de un adult.

Sănătatea se citește în ochi, pe pielea frumoasă și catifelată. Învață cum să previi și tratezi boli precum depresia sau varicela, învață să ai grijă de corpul tău și fii un model bun pentru copilul tău, pentru că faptele tale îi vor modela personalitatea și comportamentul său de mai târziu.

Când este momentul să mergi la ginecolog și la ce să te aștepți?

După cum probabil deja știți, consultațiile cinecologice sunt foarte importante pentru verificarea sănătății femeilor, fiind recomandat cel puțin un consult anual. Vizitele la ginecolog nu trebuie efectuate doar atunci când vă confruntați cu o problemă, ele pot fi făcute și cu scop informativ. Vizita la un cabinet de ginecologie din […] mai mult »

Top 5 motive pentru care nu trebuie să renunți la consumul de cafea

În timp ce unii îl consideră un viciu, iar alții îl privesc ca pe o plăcere vinovată, consumul moderat de cafea are efecte benefice pentru sănătate. Diverse studii realizate de numeroși medici și nutriționiști confirmă acest lucru, cofeina fiind unul dintre ingredientele care transformă cafeaua într-o băutură sănătoasă. Fiind bogată […] mai mult »

3 modalități naturale prin care se tratează constipația la copii

Constipația la copii este caracterizată de activitate intestinală rară sau de scaune tari, evacuate cu dificultate. Desigur, niciun copil nu seamănă cu altul și există o mare diferență în fermitatea și frecvența activităților intestinale normale. De exemplu, copiii hrăniți cu lapte matern pot avea o activitate intestinală după fiecare masă […] mai mult »

Terapiile cele mai eficiente în tratarea autismului

Autismul este o tulburare de dezvoltare, copiii cu autism având dificultăți de socializare, de comunicare și limbaj. Majoritatea copiilor care au autism manifestă și comportamente repetitive și stereotipe. Cauzele acestei tulburări nu se cunosc cu certitudine și din păcate, nu există un tratament medicamentos pentru această afecțiune. Cu toate acestea, […] mai mult »