SĂNĂTATE

Sănătatea înseamnă frumusețe, indiferent că vorbești de un nou-născut sau de un adult.

Sănătatea se citește în ochi, pe pielea frumoasă și catifelată. Învață cum să previi și tratezi boli precum depresia sau varicela, învață să ai grijă de corpul tău și fii un model bun pentru copilul tău, pentru că faptele tale îi vor modela personalitatea și comportamentul său de mai târziu.

Părinți și specialiști reuniți la IACB 2018

Conferința Internațională IACB 2018 vine că o continuare firească după succesul de anul trecut și devine cel mai important eveniment din România dedicat autismului. Conferința este organizată de către AITA-Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism, și aduce la București părinți, specialiști, persoane cu autism, reprezentanți ai ONG-urilor din țară, numeroși […] mai mult »

2 lucruri de care are nevoie organismul: magneziul și colagenul

Magneziul și colagenul sunt absolut necesare pentru buna funcționare a organismului, având un rol esențial pentru sănătate. Și pentru a vedea îndeaproape aportul fiecăruia, iată mai jos totul despre acestea două: 1. Magneziul este unul dintre mineralele fără de care în corpul nostru s-ar putea produce niște dezechilibre majore, fiind […] mai mult »

EKG gratuit pentru copii pe toată luna iunie

Medicii specialiști atrag atenția viitoarelor mame că perioada gravidității trebuie tratată cu maximă responsabilitate, deoarece unele probleme care apar au drept consecință disfuncționalități în dezvoltarea fătului. Unele dintre cele mai frecvente malformații care pot apărea sunt cele de natură cardiacă. Consultații gratuite pentru copii între 2 și 12 ani Programul […] mai mult »

Conferința IACB 2018

Fiind la a doua ediție, IACB 2018 aduce la București și anul acesta specialiști români și internaționali consacrați în domeniul autismului, devenind în mod firesc cel mai important eveniment din domeniul autismului. Conferința este organizată de către AITA – Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism, și se va desfășura între […] mai mult »