SĂNĂTATE

Sănătatea înseamnă frumusețe, indiferent că vorbești de un nou-născut sau de un adult.

Sănătatea se citește în ochi, pe pielea frumoasă și catifelată. Învață cum să previi și tratezi boli precum depresia sau varicela, învață să ai grijă de corpul tău și fii un model bun pentru copilul tău, pentru că faptele tale îi vor modela personalitatea și comportamentul său de mai târziu.

Copiii cu probleme cardiace grave pot fi operați gratuit la Sibiu

Anual, în România, aproximativ 2.000 de copil sunt diagnosticați cu probleme cardiace grave, iar sigura șansă a acestora de a supraviețui este operația. Din păcate, doar un sfert dintre aceștia ajung să facă această intervenție care le poate salva viața. 3 centre specializate de chirurgie cardiologiă pediatrică în toată țara […] mai mult »

Sindromul ovarelor polichistice, format încă din perioada intrauterină?!

Sindromul ovarelor polichistice se numără printre cele mai frecvente tulburări endocrine în rândul femeilor.  Mai bine de 10% din totalul femeilor se confruntă cu sindromul ovarelor polichistice, ceea ce reprezintă o cauză a infertilității în rândul acestora, dar și unul dintre motivele pentru care acestea se confuntă cu unele probleme […] mai mult »

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre endometrioză

Endometrioza nu este nici pe departe o afecțiune de neglijat, determinând cel mai adesea infertilitate. De aceea, ori de câte ori ai crampe abdominale puternice sau sângerări menstruale abundente este indicat să ajungi de urgență în cabinetul medicului specialist pentru investigații suplimentare. Iată mai jos 5 lucruri pe care trebuie […] mai mult »