REȚETE CULINARE

O serie întreagă de rețete culinare te vor însoți în aventura creșterii propriului tău copil, în așa fel încât gătitul să nu îți mai ia atât de mult timp.

Ușoare sau grele, sutele de rețete culinare pe care vi le vom relata în cadrul acestui capitol sunt extrem de delicioase și fac față cerințelor până și celor mai pretențioși consumatori – copiii mici. Pas cu pas, aceste rețete culinare te vor ajuta să diversifici corect hrana bebelușului tău și să alcătuiești un meniu zilnic pe care fiecare membru al familiei să nu îl poată refuza.

Un dulce sănătos pentru copii

Beneficiile consumului de lapte sunt multiple, motiv pentru care încercăm să-l includem în dieta copiilor noștri sub diverse forme, într-o varietate de preparate gustoase și cât mai atractive vizual, însă trebuie să avem în vedere și calitatea acestor produse. Rfturile magazinelor alimentare sunt pline cu produse frumos ambalate, dar de […] mai mult »

Rețetă pentru bebe: Brânzică, cu cereale formulă și fructe proaspete

tifetz

Diversificarea este o etapa foarte importantă în creșterea și dezvoltarea copilului, dar odată făcut primul pas, odată ce ai trecut prin toate alimentele, meniul bebelușului devine o joacă de copil. La vârsta de aproximativ 1 an, adică la 6 luni de la începerea diversificării, meniul bebelușului este mult mai vast, […] mai mult »

Un dulce ingenios!

dulce inedit

Oricum le-ai spune, mini clătite din pâine sau frigărui cu Nutella, sunt ușor de preparat și rapid de făcut. În plus, cu siguranță gustul lor este minunat. Ciocolata și căpșunele fac o echipă minunată, nu-i așa? Ce spui, te-ai aventura să pregătești măcar o dată acest dulce ingenios? Strawberry Nutella French Toast Rollups. // http://bzfd.it/1V6du8j […] mai mult »

Micul-dejun într-un cartof

mic dejun

Poate nu în fiecare dimineață, dar măcar duminica parca ar merge să încercăm altceva la micul-dejun, nu-i așa? Pe littlethings.com am găsit această rețetă care ne-a convins prin gradul de dificultate și mai ales prin aspect. YUM!! De ce aveți nevoie? Un cartof fiert, unt, 1 ou, cașcaval dat pe […] mai mult »

Pateuri de casă, gata în 10 minute

pateuri

Dragi mămici,   Dacă sunteți în pană de idei, dacă aveți musafiri și vreți să-i impresionați cu o gustare simplă, rapidă și delicioasă puteți încerca aceste pateuri. Aveți nevoie doar de foietaj, mezeluri (bacon, prosciutto, șunculiță sau salam) și cașcaval. Restul, cum să le împachetați, cât timp le țineți la cuptor […] mai mult »