Calculator ovulație. Cum să îți calculezi perioada fertilă inclusiv pentru ciclu neregulat

Un calculator ovulație te poate ajuta să îți calculezi perioada fertilă și, în acest fel să știi fie să te protejezi pentru a nu rămâne însărcinată, fie, dimpotrivă, să renunți la mijloacele contraceptive, dacă îți dorești să ai un bebe. Ai aici primele semne care îți arată că ești însărcinată. […] mai mult »

Află totul despre ovulație!

ovulatie

Atunci când vă doriți să rămâneți însărcinată va trebui să aveți în vedere care este perioada fertilă. Lucrurile sunt de cele mai multe ori simple atunci când știți cu exactitate care este data menstruației, precum și atunci când ciclul menstrual are o durată regulată, de 28 de zile. În cazul […] mai mult »

Test de ovulație

test de ovulatie

Orice test de ovulație te poate ajuta în depistarea perioadei fertile într-un ciclu menstrual şi se poate folosi atât în cazul în care vrei sau nu să rămâi însărcinată. Un test de ovulație te poate ajuta dacă: tu şi partenerul tău călătoriţi mult; tu şi partenerul aveţi un program haotic […] mai mult »

Ce este ovulația?

 Atunci când ajungi să te întrebi ce este ovulația înseamnă că te preocupă dorința de a avea un bebeluș. Aceasta este esența oricărei femei, cu ajutorul său aceasta poate concepe, dând naștere copiilor pe care și-i dorește. Ovulația este etapa în care un ovul matur este eliberat de la nivelul ovarului în […] mai mult »