NUME COPII

Cunoaște ce înseamnă cuvântul care îți reprezintă copilul din planșa largă de nume de copii. Semnificația acestora, dar și originea numelui în sine te vor ajuta să conturezi imaginea personalității copilului, chiar înainte de a se naște.

Sute de nume de copii îți vor fi pe larg descrise pentru ca alegerea ta să fie mai ușoară, chiar înainte ca bebelușul tău să vina pe lume. Nume de prinți și prințese, nume sfinte, nume românești, dar și cele mai purtate nume de copii – toate pot deveni criterii de care trebuie sa ții cont.

Nume de fete

nume-copii

Nume de fete care încep cu litera A Aaliyah – Forma feminina a lui Aali. A fost popularizat in limba engleza de cantareata Aaliyah Haughton (1979-2001), cunoscuta pur si simplu ca  Aaliyah. Aamina – nume de origine araba si semnifica “a te simti in siguranta” Abena – nume folsit in […] mai mult »

Nume de băieți

nume-copii

Nume de băieți care încep cu litera A Abel – provine de la numele ebraic Havel, care insemna “suflare”. In Vechiul Testament, el este al doilea fiu al lui Adam si Eva, ucis din invidie de catre fratele sau, Cain. Abidan – Inseamna “tatal meu este judecator” in ebraica. In […] mai mult »

Iată lista cu nume norocoase!

nume norocoase

Orice părinte își dorește ca propriul copil să poarte un nume norocos, așa că încearcă să aibă în vedere orice sfat, orice lucru ce ar conduce la un destin mai fericit. Numerologia pare să aibă propriul său rol atunci când vine vorba de alegerea numelui norocos pentru copilul tău. Acest […] mai mult »