Tips & tricks pentru tătici – 5 lucruri pe care trebuie să le aibă în vedere pentru un look de invidiat

Nu degeaba se spune că părinții sunt exemplul copiilor, astfel că adulții trebuie să le ofere celor mici toate șansele de a învăța cele mai frumoase lucruri împreună. Veți fi surprinși să vedeți că micuții voștri încep de mici prin a vă imita stilul vestimentar, mofturile la masă, ba chiar vor lua din atitudinea voastră atunci când vă aflați într-o anumită conjunctură.

tatalȘi pentru că până acum am adus în discuție doar mămicile, de această dată avem în vedere cum trebuie să se poarte tatăl pentru un look de invidiat. Odată ce a devenit părinte, tatăl copilului nu trebuie să se lase copleșit de situație și să încerce să își păstreze calmul și mai ales să nu renunțe la trucurile de îngrijire pe care le făcea mai înainte de venirea bebelușului pe lume.

Iată mai jos 5 tips & tricks pentru tătici:

1. Ai în vedere un bărbierit de calitate – este bine să folosești cele mai bune produse, pe care le poți regăsi aici, astfel încât să asiguri un bărbierit perfect. Fie că este vorba despre un bărbierit umed sau uscat, făcut în grabă, look-ul tău trebuie să fie același. Un aparat de bărbierit, precum este acesta, are rolul de a proteja pielea sensibilă, nevenind în contact cu aceasta. Indiferent de lungime, firul de păr este tuns conform unei dimensiuni stabilite de tine. Nu uita de folosirea unei loțiuni după bărbierit, ce are un miros plăcut și mai ales îți protejează bine pielea. De asemenea, îngrijirea bărbii are grijă și de pielea sensibilă a bebelușului tău, atunci când îl săruți cu barba netunsă s-ar putea să îl zgârii.

2. Nu uita de vestimentație – chiar dacă ești părinte nu trebuie să renunți la micile tale plăceri vestimentare și să îți schimbi definitiv garderoba, fiind mai serios în ceea ce porți. De aceea, alege acea ținută în care te simți bine și mai ales cea care te caracterizează cel mai mult, astfel încât schimbarea nou – apărută în viața ta să nu ți se pară foarte greu de parcurs. Optează în continuare pentru jeanși, ținute lejere, cămăși casual și de ce nu pentru adidașii preferați.

3. Încearcă parfumul preferat – acest truc este mai mult decât firesc. Oricine are un parfum pe care să îl iubească și care să îl facă să se simtă bine. De aceea, nu face economie și cumpără-l ori de câte ori ai ocazia. Astfel, încet încet copilul tău, mai ales dacă este băiat va ajunge să îți imite aceste mici plăceri și să folosească un parfum de copii ori de câte ori plecați undeva.

4. Relaxează-te la spa și cu un masaj de calitate! A fi părinte nu trebuie să îți ocupe tot timpul. Poți opta să mergi împreună cu bebelușul și cu mama la o zonă spa și astfel să vă relaxați în trei. De asemenea, mai ales dacă bunicii se află în apropiere poți opta pentru a lăsa în grija lor copilul și a merge la răsfăț împreună cu partenera. Chiar și o oră de relaxare într-un astfel de spațiu s-ar putea să ți se pară mai mult decât confortabilă. Tot aici poți încerca o ședință de masaj de relaxare pe care să o faceți împreună. Este confortabil, tonifică organismul și mai ales vă ajută să vă eliberați de situațiile stresante.

5. Nu uita de ora de fitness sau de ora de fotbal ori tenis! Aceste lucruri ajută pentru menținerea condiției fizice și mai ales pentru a vă asigura un corp de invidiat. În plus, copilul își va însuși de la voi dragostea față de sport și astfel lucrurile vor fi mai simple. Este bine să alegeți ora de fitness măcar de două ori pe săptămână ori să optați pentru ora de fotbal sau tenis, dacă iubiți aceste sporturi.


Lasă un Comentariu...

*