Educație

Top 3 județe cu cele mai puține firme

Covasna, Ialomița și Giurgiu sunt, în această ordine, județele cu cele mai puține societăți comerciale din România. Județul Covasna are înmatriculate 13.283 firme, Ialomița are înregistrate 13.849 societăți comerciale, iar lista firmelor din Giurgiu cuprinde 15.213 entități. În total, cele trei județe numără 42.345 de firme, din care mai sunt […] mai mult »

Noua generaţie anunţă o lume mult mai dinamică

De-a lungul ultimilor ani, societatea s-a confruntat cu transformări majore, generaţiile noi venind cu noi tendinţe şi aspiraţii, cu trăsături clar diferite faţă de generaţia anterioară şi cu amprenta revoluţionării sistemului de valori şi a vieţii, în general. Generaţia millennials Generaţia millennials este generaţia tinerilor cu vârste cuprinse între 18 […] mai mult »

Studiile în străinătate – iată 4 lucruri pe care să le ai în vedere atunci când copilul tău crește

studii

Nu este de mirare că tot mai mulți tineri își doresc să studieze astăzi în străinătate. Și dovadă stau ofertele de studii ale universităților străine, dar și târgurile organizate la noi în țară, unde numărul vizitatorilor este foarte mare. Așadar, ofertele facultăților din România nu mai reprezintă de ceva vreme […] mai mult »