5 idei de cadouri strălucite pentru copiii mai mari

Orice copil iubește să se joace, așa că orice cadou de acest gen este binevenit. Și cum niciunul părinte nu îi place să își vadă copilul în fața tabletei sau calculatorului ore în șir ar trebui să iei în calcul anumite jucării care să îi stimuleze să iasă afară și să facă mișcare.

Iată mai jos 5 idei de cadouri strălucite pentru copiii mai mari:

1. Trotinetă electrică, precum este aceasta, este potrivită pentru copiii mai mari, dar și pentru adulți. Este foarte ușor de mânuit, sigură în timpul mersului și poate oferi o experiență cu adevărat plăcută oricui o încearcă. Dacă îi vei oferi un astfel de cadou, mai mult ca sigur îl vei face să meargă în parc, să o încerce în fiecare zi și astfel să își lase deoparte tableta și jocurile de pe calculator. Trotineta electrică este potrivită pentru persoanele dornice de aventură, pentru copiii care iubesc senzațiile tari, pentru cei ce doresc să încerce noi și noi experimente. Are un motor de 350 W, așa că nu ai de ce să îți faci foarte multe griji, copilul aflându-se în siguranță ori de câte ori o încearcă. Și dacă te-ai săturat de drumul până la serviciu petrecut în aglomerație, la volanul mașinii, ai putea încerca o trotinetă electrică și în acest mod vei putea merge și tu cu copilul la plimbare în parc. Nu este potrivită pentru copiii mici.

2. Hoverboard, pe care îl poți regăsi aici, ar putea fi cea mai cool jucărie primită vreodată. Se va bucura la maxim dacă va primi un astfel de produs, va iubi să îl încerce și mai mult ca sigur va învăța să îl mânuiască încă de la primele încercări. Întrucât poate prinde până la 30 km/oră nu este potrivit unor copiii mult prea mici, ci doar celor care știu cumva cum să îl stăpânească. Un hoverboard este considerat astăzi jucăria momentului, având un design cu adevărat atrăgător, exact pe placul copiilor. Tocmai de aceea, scrisorile lui Moș Crăciun din acest an au fost pline cu astfel de dorințe. Și dacă nu i-ai oferit copilului cadoul preferat atunci, odată cu venirea primăverii vei putea să i-l dăruiești, fiind un moment potrivit pentru a învăța să îl manevreze.

3. Skateboard electric – este potrivit pentru copiii mari, ba am putea spune că pentru adolescenți. Are un motor cu o putere mai mare, ceea ce îi conferă multă autonomie, dar și adrenalină pentru cel ce îl încearcă. Dacă copilul tău iubește skateboard-ul clasic mai mult ca sigur va dori să încerce și un astfel de produs, putând învăța cum să îl folosească foarte repede.

4. Bicicleta – fie că alegi bicicleta clasică, fie bicicleta electrică (pentru un copil mai mare), ar trebui să cunoști că aceasta rămâne în continuare marea dragoste a copiilor. Mersul pe bicicletă aduce noi și noi experiențe, înseamnă libertate, multă mișcare, dar și un farmec cu totul deosebit. Niciodată nu vom putea uita de întrecerile din parc alături de prieteni, așa că nu ezita să îi cumperi copilului tău o astfel de bicicletă, ținând cont de dimensiune și de vârsta copilului tău.

5. Role – dacă copilul iubește să mișcarea, mai mult ca sigur va dori să încerce mersul pe role. Ar fi bine să iei în calcul să îi oferi un astfel de cadou și cu siguranță se va simți încântat de o astfel de idee. Mersul pe role este foarte ușor, însă ar fi bine să iei în calcul cumpărarea setului complet de protecție, pentru siguranța puiului tău.


Lasă un Comentariu...

*