5 motive ca să îți schimbi garderoba

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Odată ce ai devenit mămică trebuie să încerci să îți păstrezi aceleași obiceiuri pe care le aveai înainte. Nu trebuie să renunți la machiaj, la micile tale trucuri de frumusețe, la minutele bune petrecute în fața oglinzii și nici la reprizele de shopping. Toate aceste lucruri te vor face mult mai fericită decât îți imaginezi, așa că ar fi indicat să ai în vedere menținerea lor, măcar în orele în care bebelușul doarme.

garderobaDe exemplu, ai putea alege să mergi la cosmetică în intervalul în care bebelușul doarme, lăsându-l cu tata. Nu trebuie să alegi un salon foarte departe, așa încât să te poți întoarce dacă bebelușul are nevoie de tine sau ai putea să te bucuri de o baie fierbinte în tot acest timp. În plus, așa cum știm cu toții că cei mai mulți bebeluși dorm circa 3 ore și se trezesc pentru a fi hrăniți, vei avea timp suficient să te uiți peste promoțiile din magazinele online și să încerci să îți schimbi definitiv garderoba.

Iată mai jos 5 motive ca să îți schimbi garderoba:

1. Sezonalitatea – acesta este unul dintre motivele cele mai bune pentru o repriză de shopping. Dacă iarna este pe sfârșite, ai putea alege o jachetă, pe care o poți regăsi aici, pe care să o poți purta în primăvară, atunci când vremea, deși caldă, ar putea fi înșelătoare. Chiar dacă mai ai lucruri din sezonul trecut, aproape întotdeauna îți dorești câteva piese vestimentare noi, de care să te bucuri și pe care să pui accentul în anotimpul în care ai pășit.

2. Tendințele – dacă te numeri printre persoanele care iubesc stilul clasic, trebuie să te consideri o norocoasă. Aici nu se schimbă foarte multe lucruri, așa că vei putea purta ceea ce ai în șifonier oricând. Dacă ești genul de persoană care iubește noul, mai îndrăzneață, trebuie să știi că este nevoie să te aliniezi noilor trucuri vestimentare care se poartă în fiecare an și de aceea trebuie să îți schimbi garderoba. Ai putea înlocui de exemplu pantalonii vechi cu acești pantaloni, fiind ceea ce se poartă în primăvara aceasta. Este bine să fii foarte atentă și la culori, așa că este bine să eviți culorile care s-au purtat în sezonul trecut – cunoscătorii știu întotdeauna dacă nu ești potrivit îmbrăcată.

3. Discount-urile – acesta este un alt motiv pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când alegi să îți schimbi garderoba. Este posibil ca fiecare sfârșit de sezon să te încânte prin niște reduceri considerabile și astfel să nu ai cum să te abții de la cumpărături. De aceea, este bine să fii mereu în pas cu ceea ce se poartă și mai ales să încerci să identifici care este perioada reducerilor. Trebuie să știi că este foarte comod să cumperi de acasă, fiind mult mai ușor să urmărești ofertele.

4. Silueta – după naștere mai mult ca sigur ai rămas cu ceva kilograme în plus și ceea ce ai în șifonier s-ar putea să nu ți se mai potrivească. Alege varianta sigură – cumpărăturile, până ce ținutele dragi ar putea să te încapă din nou.

5. Relaxare – multe persoane se simt bine atunci când merg la cumpărături. Dacă te numeri printre acelea, trebuie să știi că ai un motiv suficient de solid pentru a-ți schimba garderoba. De aceea, nu ezita și alege să cumperi online, mai ales în această perioadă, când bebelușul este mult prea mic și are nevoie de tine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *