FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

3 lucruri pe care trebuie să le iei în considerare mai înainte de a aplica pentru indemnizația de creștere a copilului

Indemnizația de creștere a copilului se acordă părintelui care decide să rămână acasă să crească copilul până la vârsta de doi anișori sau chiar mai puțin. Aceasta reprezintă o sumă de bani calculată ca fiind în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni consecutiv din […] mai mult »

Diferența dintre impotență, infertilitate și sterilitate la bărbați

Atunci când vine vorba de aparatul reproducător propriu, majoritatea bărbaților sunt de părere că totul funcționează perfect pe acolo, și dacă apar unele probleme în conceperea unui copil, atunci sigur problemele sunt la parteneră. Din acest motiv, mulți nu fac o diferență între termenii de sterilitate, infertilitate și impotență, în […] mai mult »