FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

Ai cumpărături de făcut pentru sosirea lui bebe? Iată 5 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere!

cumparaturi

Venirea lui bebe înseamnă și multe cheltuieli pentru proaspeții părinți. Aceștia au nevoie ca pe lângă achitarea costurilor de naștere percepute de maternitatea privată să cumpere și numeroase produse de îngrijire, dar și cărucior, scaun auto, scoică, scaun de masă și întreg mobilierul din camera bebelușului. Cumpărăturile sunt în toi […] mai mult »

Tips & tricks pentru tătici – 5 lucruri pe care trebuie să le aibă în vedere pentru un look de invidiat

tatal

Nu degeaba se spune că părinții sunt exemplul copiilor, astfel că adulții trebuie să le ofere celor mici toate șansele de a învăța cele mai frumoase lucruri împreună. Veți fi surprinși să vedeți că micuții voștri încep de mici prin a vă imita stilul vestimentar, mofturile la masă, ba chiar […] mai mult »