FAMILIA

Trecând dincolo de dogmele legislative, familia reprezintă mediul în care starea de bine prinde contur, în care poți zâmbi, iubi și petrece clipe de neuitat.

Familia înseamnă pace, liniște, dar și multă dragoste necondiționată. Aflându-te în sânul său vei observa că orice temere dispare, clipele petrecute alături de cei dragi fiind ceea ce contează pentru ca tu să te știi fericit.

Modul în care îți vei petrece timpul alături de familia ta înseamnă totul pentru ca atât partenerul de viață, cât și cei mai mici membri să se simtă ocrotiți de o dragoste fără de limite.

Pleci în vacanță cu copiii? Iată 5 lucruri pe care nu trebuie să le uiți acasă!

vacanta

Vacanța înseamnă timp petrecut alături de copii, înseamnă comunicare, dar și dorința de evadare. De aceea, planificarea vacanței trebuie să se facă cu multă grijă de către părinți. De la alegerea destinației perfecte, cea potrivită sezonului în care vă aflați și până la identificarea tuturor obiectelor necesare pentru ca timpul […] mai mult »

Ce cadouri punem sub brad?

Copiii și-au exprimat deja dorințele cu privire la cadourile pe care să le aducă Moș Crăciun, iar unii dintre ei i-au și trimis scrisori cu desene colorate. Dar dacă analizăm dorințele lor, sunt ele oare în concordanță cu cele ale părinților? Vorbim cu siguranță despre multe dulciuri și jucării, iar […] mai mult »

5 trucuri de care să ții cont atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus, după naștere

Sarcina este o adevărată poveste pentru mamă. Încă din primele momente, mama va face numeroase descoperiri. Va vedea cum corpul său începe să se transforme pe zi ce trece, adaptându-se unor schimbări majore – cele ce sunt necesare pentru ca organismul să poată da naștere bebelușului. Schimbările hormonale sunt intense […] mai mult »