EVENIMENTE

Evenimente pentru părinți și copii.

Produse unice la nivel mondial prezentate în premiera la un târg pentru copii. Baby Boom Show, 8 – 11 martie 2018, ROMEXPO

La începutul lunii martie la ROMEXPO are loc o nouă ediţie Baby Boom Show – cel mai mare eveniment pentru părinţi şi copii cu vârste cuprinse între 0 şi 7 ani. Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Baby Boom vine şi de această dată cu peste 300 de brand-uri reprezentate, super […] mai mult »

Ziua Prematuritatii în Centrul KinetoBebe

18 noiembrie 2017 Centrul KinetoBebe vă invită la următoarele evenimente dedicate famiilor cu copii născuți prematur: Programări: 0727988679 Perioada: 18.11.2017-18.11.2017 Loc: Centrul KinetoBebe Moșilor Calea Moșilor, nr. 158, București A. Evaluare interdisciplinară kinetoterapie și dezvoltare cognitivă pentru copiii născuți prematur realizată de kinetoterapeuți și psihologi pediatri (orele 9.00 – 16.00) […] mai mult »

Fricile copiilor. Cum îmi ajut copilul să işi depăşească fricile. Workshop pentru părinţi cu Cati Călin

Copilului tău îi este frică de întuneric, de monştri, de apă, de a rămâne singur sau are altă frică specifică ? Vrei să creşti un copil cu încredere în sine şi în forţele proprii, mai degrabă decât unul copleşit de frici? Te invitam pe 10 Octombrie la atelierul cu Cati Călin, psiholog […] mai mult »

Cum să susții încrederea în sine a copilului tău. Ateliere de comunicare pentru părinţi prin Metoda ESPERE®

Miercuri, 5 Aprilie vă invităm să lucrăm pe situații concrete timp de 3 ore, la atelierul “Cum să susții încrederea în sine a copilului tău”, cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®. Vom descoperi impreuna solutii la provocarile cu care te confrunti zi de zi […] mai mult »

Piua se întoarce! Târg alternativ pentru copii și părinți liberi

Piua se întoarce! A 2-a ediție a târgului alternativ pentru copii se întâmplă în weekend-ul 1-2 Aprilie, 10:00-20:00, în cea mai creativă mansardă din centrul Bucureștiului (la Impact Hub Unirii, str. Halelor, nr.5, langă DM Unirii, cu intrare din bulevard). ______________ Detalii si poze pe evenimentul Facebook >> ______________ După […] mai mult »

Babymoov pentru mămici și tătici

Logo Babymoov

Babymoov nu este un simplu brand de produse pentru bebeluși; este un grup de oameni care doresc să ofere o mână de ajutor noilor părinți. Drept urmare, cei de la Babymoov sunt întotdeauna atenți la dorințele și nevoile părinților și dezvoltă sau îmbunătățesc permanent game noi de produse care să-i satisfacă și pe […] mai mult »