EVENIMENTE

Evenimente pentru părinți și copii.

Pe 6 septembrie începe Baby Boom Show – la ROMEXPO. Cel mai mare târg pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani

De peste 10 ani, Baby Boom Show aduce de două ori pe an cele mai multe brand-uri și cele mai bune oferte pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani. Lansări în exclusivitate: – Joi, 6 septembrie, între orele 15.00 și 16.00, Lansare Doona-primul scaun […] mai mult »

Eveniment KIDS PLAY&FUN. Teatru muzical cu trupa PAM PAM, jocuri si concursuri interactive, workshop-uri pentru copii

Dragi părinți, vă invităm împreună cu copiii, Duminică, 6 Mai, orele 10:30-13:00 la Scoala Gimnaziala de Arte numarul 5 – Sala George Enescu, str. Gheorghe Petrascu nr. 49, să vă distrați și să vă relaxați într-un cadru prietenos și plăcut în cadrul evenimentului special dedicat copiilor– KIDS PLAY & FUN. […] mai mult »

Balul Caritabil UnColored strânge fonduri pentru renovarea secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu

„UnColored este un proiect caritabil la care s-au alăturat zeci de oameni ce au vrut să ofere o sanșă în plus copiilor născuți prematur.” Balul caritabil va fi prezentat de Daniel Osmanovici, licitația de către Andrei Coman, iar momentele artistice vor fi susținute de Claudia Pavel, Marian Vasilescu, A Piacere […] mai mult »

Scaunul auto pentru bebeluși cu airbag încorporat, căruciorul care se pliază într-o secundă, cea mai mică bucătărie mobilă, vedete la @BABY EXPO

În zilele de 26-27-28-29 Aprilie, vă propunem să vă eliberați agenda și să faceți o vizită la BABY EXPO. Peste 120 de firme care prezintă împreună 320 de branduri de produse pentru copii, au pregătit lansări senzaționale și discount-uri exclusive, valabile doar pe perioada expoziției. La BABY EXPO găsești cele […] mai mult »

Copiii și părinții aleargă împreună la a X-a ediție a Campionilor sănătății

Campionii sănătății – cea mai iubită cursă a copiilor împreună cu părinții lor – va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 10:00 în Parcul Al. Ioan Cuza din București. Aflată la a X-a ediție, această activitate sportivă în aer liber dedicată familiilor, organizată de Asociațile EMOVERE, Elite Runnig, […] mai mult »

Siguranța Auto la BABY EXPO-Maxi Cosi AxissFix Air, primul scaun din lume cu tehnologie airbag incorporată

Primăvara sosește cu noutăți, discounturi, premii, concursuri, veselie. Pe toate le găsești la BABY EXPO – Cea mai mare expoziție dedicată viitoarelor Mămici și Părinților cu copii între 0-5 ani. 26-27-28-29 Aprilie 2018, Sala Polivalentă București Te invităm la BABY EXPO să testezi Maxi Cosi AxissFix Air, primul scaun din […] mai mult »