EVENIMENTE

Evenimente pentru părinți și copii.

Şcoli fără bullying în Sectorul 3. Conferinţă gratuită pentru cadrele didactice din învăţământul primar

Ca urmare a creşterii fenomenului de bullying în şcolile din România, Asociaţia Părinţilor Isteţi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Itsy Bitsy FM, organizează conferinţa gratuită “Şcoli fără bullying în Sectorul 3”, un proiect finanţat de Primăria Sectorului 3, Bucureşti. Insultele, poreclele, îmbrâncirile, tachinările, înjurăturile, intimidarea la […] mai mult »

Pe 6 septembrie începe Baby Boom Show – la ROMEXPO. Cel mai mare târg pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani

De peste 10 ani, Baby Boom Show aduce de două ori pe an cele mai multe brand-uri și cele mai bune oferte pentru viitoare mămici și copii cu vârste cuprinse între 0 și 7 ani. Lansări în exclusivitate: – Joi, 6 septembrie, între orele 15.00 și 16.00, Lansare Doona-primul scaun […] mai mult »

Eveniment KIDS PLAY&FUN. Teatru muzical cu trupa PAM PAM, jocuri si concursuri interactive, workshop-uri pentru copii

Dragi părinți, vă invităm împreună cu copiii, Duminică, 6 Mai, orele 10:30-13:00 la Scoala Gimnaziala de Arte numarul 5 – Sala George Enescu, str. Gheorghe Petrascu nr. 49, să vă distrați și să vă relaxați într-un cadru prietenos și plăcut în cadrul evenimentului special dedicat copiilor– KIDS PLAY & FUN. […] mai mult »

Balul Caritabil UnColored strânge fonduri pentru renovarea secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu

„UnColored este un proiect caritabil la care s-au alăturat zeci de oameni ce au vrut să ofere o sanșă în plus copiilor născuți prematur.” Balul caritabil va fi prezentat de Daniel Osmanovici, licitația de către Andrei Coman, iar momentele artistice vor fi susținute de Claudia Pavel, Marian Vasilescu, A Piacere […] mai mult »

Scaunul auto pentru bebeluși cu airbag încorporat, căruciorul care se pliază într-o secundă, cea mai mică bucătărie mobilă, vedete la @BABY EXPO

În zilele de 26-27-28-29 Aprilie, vă propunem să vă eliberați agenda și să faceți o vizită la BABY EXPO. Peste 120 de firme care prezintă împreună 320 de branduri de produse pentru copii, au pregătit lansări senzaționale și discount-uri exclusive, valabile doar pe perioada expoziției. La BABY EXPO găsești cele […] mai mult »