DIETE

Cele mai benefice alimente pe care le poți mânca după ce ai născut

Marti, 5 septembrie a avut loc seminarul „Slăbește sănătos după naștere!” – un eveniment dedicat tinerelor mamici și celor în devenire, cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialiști în domeniu: d-na Doctor Luiza Pîrvu – consultant în nutriție, diabet şi boli metabolice.   “Carbohidraţii (zaharurile, glucidele) trebuie să […] mai mult »

Greșeli care te îngrașă

greseli care te ingrasa

Orice femeie își dorește o siluetă de invidiat și acest lucru mai ales după naștere, atunci când îți dorești să redevii la greutatea pe care o aveai încă de dinainte de a rămâne însărcinată. Cu toate că după venirea pe lume a bebelușului una dintre cele mai mari motivații este […] mai mult »

Dietă fără dulciuri – se poate!

dulciuri

Obezitatea este principala cauză de moarte infantilă, din cauza regimului alimentar nesănătos tot mai mulți copii ajung să sufere de afecțiuni cardiace, colesterol mărit, valori mari ale glicemiei. Iar responsabil de tot răul copiilor este consumul excesiv de dulciuri. Medicii nutriționiști din cadrul Universității din California au încercat un experiment […] mai mult »

Cu bebelușul la dietă

Cu bebelusul la dieta

Chiar dacă visul oricărei mămici este să își vadă bebelușul rotunjior, roșu în obraji și pofticios foc, medicii recomandă o dietă echilibrată pornind din primele clipe de viaţă și până mai apoi, atunci când acesta crește mare. Tocmai de aceea, bebelușul este cântărit, măsurat și evaluat periodic de către medici. Care este […] mai mult »