Şcoala Kinderstar – de la studiu individual la munca în echipă

Şcoala primară reprezintă o etapă minunată din procesul educaţional al copiilor. Din punct de vedere emoţional, mental, social şi fizic, în această perioadă se construiesc baze valoroase pentru viitorii ani şcolari, dar şi pentru viaţă. Experienţele pozitive cultivate pe parcursul acestor ani vor aduce beneficii imense copiilor, dar şi întregii […] mai mult »

Orele de educaţie fizică – beneficii pentru sănătate – la Şcoala Kinderstar se fac 3 ore pe săptămână

Nu sunt suficiente cuvinte pentru a sublinia cât de important este ca fiecare copil să beneficieze de cât mai multe activităţi fizice care să îl ajute să îşi exploreze aptitudinile şi pasiunile şi să îşi dezvolte abilităţi care îi vor fi de mare ajutor pe tot parcursul vieţii. Prin participarea […] mai mult »

Învățarea bazată pe proiect

“Învăţarea bazată pe proiect” este un proces în care elevii, descoperă, prelucrează informații despre o temă de real interes pentru ei, care are relevantă atât pentru experiența lor de viată, cât și pentru contextele vieții cotidiene. Această metodă este eficientă în creșterea motivației elevilor și în sprijinirea elevilor pentru a […] mai mult »

Cum obținem cele mai bune performanțe de la copii? Ce rol au părinții și ce rol are școala?

În calitate de primii profesori ai copiilor, părinții au o ocazie uimitoare de a-și pune amprenta asupra personalității copilului, asupra dezvoltării sale armonioase și asupra educației sale. Mai ales în ultimii ani, părinții dau semne că vor să se implice mai mult în educația copiilor lor, chiar și atunci când […] mai mult »

Afterschool, bonă, bunici, școală după școală – ce soluție alegi pentru copilul tău?

Majoritatea părinților sunt preocupați de cum își va petrece copilul lor ziua după terminarea programului școlar. Nu există prea multe variante la dispoziție, iar în unele cazuri pot fi luate în calcul și mai puține opțiuni. În general, cei mai mulți părinți se gândesc să apeleze la serviciile unei bone, […] mai mult »

British School of Bucharest oferă elevilor șansa de a câștiga burse pentru anul academic 2019-2020!

British School of Bucharest (BSB), singura școală din România apreciată cu calificativul ”excelent” de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie pentru calitatea procesului de învățare și a rezultatelor elevilor, precum și pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, a deschis înscrierile în programul de burse pentru anul academic 2019 – […] mai mult »