5 idei pentru a petrece vacanța cu copilul tău într-un mod cât mai eficient

vacanta

Jocurile de la școală trebuiesc continuate și acasă, iar stimularea inteligenței copilului nu se poate face altcumva decât prin alegerea unor activități cât mai plăcute și mai ales destul de creative. Vacanța înseamnă multe jocuri, răsfăț, dar și derularea unor activități recreative. Lăsând deoparte activitatea didactică, prea cunoscutele teme pentru […] mai mult »

Imaginația infinită a preșcolarilor. Cum să dezvoltăm imaginația copiilor pe grupe de vârstă?

Între 1 și 3 ani, cu mici variații, toți copiii trec prin etapa așa-numitelor jocuri „de manipulare cu obiectele”. Altfel spus, în această etapă la copil se dezvoltă zona creierului responsabilă pentru percepție, mișcare și vorbire. Specialiștii susțin că un copil la această vârstă deja gândește atunci când acționează. Prin […] mai mult »

Ține-ți copiii ocupați cu seturile distractive de construcție LEGO!

Fiecare copil este diferit și are propriul ritm și propriile stadii de dezvoltare. Motiv pentru care părinții ar trebui să observe în cel mai mic detaliu comportamentul copiilor, preferințele sale și să îi ofere jucării potrivite pentru stadiul său de dezvoltare. În acest sens, recomandăm seturile de construcție LEGO® Juniors […] mai mult »