Haine copii

Costume de Halloween pentru copii

halloween

Se apropie Halloween! Surprinzător sau nu, până și costumele de Halloween pot fi frumoase! Pentru a te convinge, am realizat pentru tine o galerie foto din care să te poți inspira în alegerea costumului de Halloween pentru copilul tău. Lei, oameni de zăpadă, păianjeni, vrăjitoare, toate în culori vesele, te vor […] mai mult »

Ce poartă copiii în iarna 2015?

ce se poarta

Ce poartă copiii în iarna 2015? Ei bine, acesta este un subiect extrem de râvnit de părinții rămași în pană de idei. Fularele groase apar drept accesorii, jachete drepte, colanți, rochițe de stofă sunt câteva dintre recomandările designerilor vestimentari din acest an. Bocancii rămân în continuare la modă, atât la […] mai mult »

Haine copii de Crăciun?

Haine copii Craciun

Ne pregătim pentru cea mai frumoasă sărbătoare din an. Crăciunul este îndrăgit deopotrivă de adulţi și copii. Pentru noi este un prilej minunat de a ne reuni cu familia, pentru copiii noștri este momentul în care faptele lor sunt evaluate și Moș Crăciun îi recompensează, pe fiecare în parte, cu darurile mult așteptate. Astăzi, copiii […] mai mult »