Grădinița

400 de copii din comunităţile defavorizate vor merge la grădiniţă

Rolul grădiniţei este esenţial în dezvoltarea unui copil. Grădiniţa reprezintă un mediu creativ în care cei mici îşi pun bazele educaţiei şi deprind primele aptitidini necesare pentru viitorii ani de şcoală. Parcurgerea acestei etape este parte integrantă din procesul de formare al unui copil. Anii de grădiniţă ar rolul de […] mai mult »

În grădina Karin’s Kids Academy există peșteră și lac, create din dragoste pentru copii!

Atunci când vine vorba de educația copiilor noștri, ne dorim tot ce e mai bun. Se observă o tendință de creștere a preferințelor părințelor pentru grădinițele particulare în detrimentul grădinițelor de stat, pentru că acestea le oferă copiilor un curriculum centrat pe nevoile lor, cadre didactice profesioniste și bine pregătite, […] mai mult »

Summer Camp la Karin’s Kids Academy – locul în care cei mici vor încerca jocurile copilăriei

Karin’s Kids Academy ne propune un Summer Camp unic care are scopul de a ne menține copiii activi pe timpul vacanței de vară, provocându-i în fiecare zi să se distreze și să se întreacă pe sine în cadrul atelierelor pregătite. Atelierele pregătite de cei de la Karin’s Kids Academy sunt […] mai mult »

La Karin’s Kids Academy cunoaștem lumea – vezi ce vor face copiii la Summer Camp!

Vara aceasta îi provocăm pe cei mici să pornească într-o călătorie distractivă în întreaga lume, în 8 țări interesante, cu culturi și tradiții diferite! Este vorba de Summer Camp-ul organizat de grădinița Karin’s Kids Academy și care propune activități educative variate care abordează cultura unei anumite țări în fiecare săptămână. […] mai mult »

Karin’s Kids Academy – locul în care descoperim copilăria și jocurile sale

Orice părinte își dorește doar ce e mai bun pentru copilul său – cele mai bune și frumoase jucării, cele mai calitative hăinuțe, cea mai bună mâncare, cei mai buni tovarăși de joacă, cea mai bună grădiniță. Tocmai de aceea, se observă o tendință în rândul părinților de a opta […] mai mult »

Summer Camp la Karin’s Kids Academy înseamnă libertate și mișcare!

Mai e puțin și începe vacanța de vară, o perioadă așteptată de majoritatea copiilor. Grădinița Karin’s Kids Academy, organizează un Summer Camp cu totul deosebit. Mai exact, timp de 8 săptămâni, copiii se vor plimba prin diferite colțuri ale lumii prin intermediul activităților interactive pregătite! Cei mici vor avea ocazia […] mai mult »