Grădinița

În grădina Karin’s Kids Academy există peșteră și lac, create din dragoste pentru copii!

Atunci când vine vorba de educația copiilor noștri, ne dorim tot ce e mai bun. Se observă o tendință de creștere a preferințelor părințelor pentru grădinițele particulare în detrimentul grădinițelor de stat, pentru că acestea le oferă copiilor un curriculum centrat pe nevoile lor, cadre didactice profesioniste și bine pregătite, […] mai mult »

Summer Camp la Karin’s Kids Academy – locul în care cei mici vor încerca jocurile copilăriei

Karin’s Kids Academy ne propune un Summer Camp unic care are scopul de a ne menține copiii activi pe timpul vacanței de vară, provocându-i în fiecare zi să se distreze și să se întreacă pe sine în cadrul atelierelor pregătite. Atelierele pregătite de cei de la Karin’s Kids Academy sunt […] mai mult »

La Karin’s Kids Academy cunoaștem lumea – vezi ce vor face copiii la Summer Camp!

Vara aceasta îi provocăm pe cei mici să pornească într-o călătorie distractivă în întreaga lume, în 8 țări interesante, cu culturi și tradiții diferite! Este vorba de Summer Camp-ul organizat de grădinița Karin’s Kids Academy și care propune activități educative variate care abordează cultura unei anumite țări în fiecare săptămână. […] mai mult »

Karin’s Kids Academy – locul în care descoperim copilăria și jocurile sale

Orice părinte își dorește doar ce e mai bun pentru copilul său – cele mai bune și frumoase jucării, cele mai calitative hăinuțe, cea mai bună mâncare, cei mai buni tovarăși de joacă, cea mai bună grădiniță. Tocmai de aceea, se observă o tendință în rândul părinților de a opta […] mai mult »

Summer Camp la Karin’s Kids Academy înseamnă libertate și mișcare!

Mai e puțin și începe vacanța de vară, o perioadă așteptată de majoritatea copiilor. Grădinița Karin’s Kids Academy, organizează un Summer Camp cu totul deosebit. Mai exact, timp de 8 săptămâni, copiii se vor plimba prin diferite colțuri ale lumii prin intermediul activităților interactive pregătite! Cei mici vor avea ocazia […] mai mult »