Grădinița

Grădinița, un mediu prietenos cu creativitatea

Cultivarea creativității este unul dintre cele mai importante obiective ale unui educator. Deși poate părea destul de simplu, cultivarea creativității necesită cunoștințe din partea educatorului, pricepere, inspirație și persistență. Modalități prin care grădinița sprijină creativitatea copiilor Creativitatea adevărată nu presupune ca educatorii să pună la dispoziția celor mici o multitudine […] mai mult »

Ce învață copiii la grădiniță?

Grădinița reușește să îmbine la perfecție învățarea unor noi cunoștințe din domenii foarte variate cu dezvoltarea abilităților de bază. Mulți părinți sunt bucuroși să știe că cel mic învață la grădiniță cum să scrie, cum să citească, științe ale naturii plus nenumărate alte informații, dar înainte de toate, grădinița permite […] mai mult »

Grădinița Kinderstar sau ce înseamnă o grădiniță modernă și sigură pentru copilul tău?

Grădinița este primul mediu organizat cu un rol important în educația copilului, ea fiind o etapă importantă în dezvoltarea fizică, afectivă, socială și cognitivă a acestuia. Tocmai de aceea, orice părinte își dorește ca propriul copil să facă primii pași în această etapă nouă din viața sa într-un mediu cât […] mai mult »

De ce acomodarea pentru copii și părinți este mai ușoară la grădinița Kinderstar?

Mersul la grădiniță poate fi o adevărată provocare atât pentru copii, cât și pentru părinți, separarea fiind deseori dureroasă, cu multe țipete și lacrimi. Unii specialiști susțin că acomodarea copiilor la grădiniță începe chiar cu acomodarea părinților, pentru că durerea separării și îngrijorarea sunt trăite mult mai intens de către […] mai mult »